ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ

720_d754f51fdc1ea2f9817769773a15b405


Φωτιά στη διαμάχη της Δύσης με τη Ρωσία βάζει απόρρητη έκθεση του αμερικανικού Πενταγώνου που είχε συνταχθεί το 2008 και δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ που είναι μια μορφή αυτισμού.

Μελετώντας τις εκφράσεις του προσώπου του σε διάφορα βίντεο, οι στρατιωτικοί ειδικοί συμπέραναν ότι η νευρολογική ανάπτυξη του Ρώσου προέδρου «διαταράχθηκε» κατά την παιδική του ηλικία, έτσι που δίνει την εντύπωση μιας φυσικής ανισορροπίας και μιας δυσκολίας στο να σχετίζεται με άλλους ανθρώπους.

«Αυτό το σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς προσδιορίστηκε από τους νευρολόγους ότι είναι το σύνδρομο Άσπεργκερ, μια μορφή αυτισμού που επηρεάζει όλες τις αποφάσεις του» υποστηρίζει η συγγραφέας της έκθεσης, η Μπρέντα Κόνορς της Σχολής Πολέμου του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

Ωστόσο, το Πεντάγωνο υποβάθμισε τη σημασία αυτής της έκθεσης, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα USA Today. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έφτασε ποτέ στο γραφείο του υπουργού Άμυνας ή άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων.

Πάντως, η υπόθεση που έκανε η Κόνορς δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί παρά μόνο με τη μελέτη της απεικόνισης του εγκεφάλου του Πούτιν. «Κατά τη διάρκεια κρίσεων, για να σταθεροποιηθεί και να ισορροπήσει τις αντιλήψεις (…) πρέπει να επιβάλει στον εαυτό του τον μέγιστο έλεγχο», εξηγεί η Κόνορς η οποία έχει μελετήσει τη γλώσσα του σώματος και άλλων ηγετών.

Σύμφωνα με την έκθεση, το μονίμως σταθερό βλέμμα του Πούτιν είναι η ένδειξη μιας νευρολογικής ανεπάρκειας και μιας ανικανότητας να αντιλαμβάνεται τα εξωτερικά σημάδια, ενώ παρουσιάζει επίσης και μια «υπερευαισθησία».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη