Μία φορά δε σε φίλησα για αντίο.

7656

Και ξαφνικά μια μέρα σταματάς να γράφεις. Τι έπαθες; Στέρεψες; Μήπως σταμάτησαν να υπάρχουν πράγματα, καταστάσεις και άνθρωποι που σε προβληματίζουν; Ή μάλλον, για να το πούμε καλύτερα, βρήκες έναν άνθρωπο, κρύφτηκες πίσω του και σταμάτησες να βλέπεις γύρω σου. Σταμάτησες να γράφεις γιατί σταμάτησες να θες να αντιμετωπίσεις το κόσμο γύρω σου και τον εαυτό σου. Βολεύτηκες και νομίζεις ότι θα κρατήσεις για πάντα αυτό.

Ουπς, έκανες λάθος!
Μόλις διαλύθηκε. Πάει η ψευδαίσθηση των πρώτων μηνών. Καλώς τα και τα πρώτα προβλήματα. Τι; Νόμιζες ότι έτσι θα συνεχιζόταν; Πίστευες πως δε θα ξαναέγραφες; Χα, χα!

Ορίστε! Να, πάλι εδώ. Εγώ και συ αντιμέτωποι.

Εγώ: Πού είσαι πάλι;
Εσύ: …
Εγώ: Πού χάθηκες; Έλα πίσω, σε παρακαλώ! Θα σε φροντίζω, στο υπόσχομαι!
Εσύ: Με ξέχασες! Τώρα τι σε νοιάζω; Δεν σου καλύπτει ο άλλος τις ανάγκες;
Εγώ: Έκανα λάθος! Δεν έπρεπε να σε παραμελήσω. Έπρεπε να συνεχίσω να σε φροντίζω, όπως πριν. Όπως πριν κάνω σχέση.
Εσύ: Σωστά! Αλλά τώρα δεν θα σου φανερωθώ έτσι απλά. Θέλω να σε δω να παιδεύεσαι λίγο, να παλεύεις. Αν γυρίσω τόσο εύκολα, θα με ξαναπαραμελήσεις σε λίγο καιρό.
Εγώ: Δεν το έκανα συνειδητά, αλλά έχεις δίκιο. Θα παλέψω! Θα ξανασυναντηθούμε, στο υπόσχομαι! Τότε θα είναι πιο όμορφα, ακόμη και από τη πρώτη φορά και θα σε προσέχω πολύ από εδώ και πέρα. Είσαι ότι πιο σημαντικό, το έμαθα πια!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°