ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

tsipras3

Συστημικά σαιτ έχουν αναλάβει από το πρωί της Κυριακής να μεταφέρουν όσα έγιναν στο πολιτικό μπορντέλο του Μαξίμου, με τον Τσίπρα και κάτι κομματόσκυλα που φόρεσαν τις φουστανέλες σαν τους καρνάβαλους και πήγαν να συναντήσουν και να πουλήσουν πνεύμα στο λαό, μοστράρωντας τη μούρη τους στην ΤΒ, λέγοντας τα κάλαντα.

«Πολλά τα δώρα που πήρε την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας, από πολιτιστικούς συλλόγους που είπαν τα κάλαντα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στο Μέγαρο Μαξίμου. Αλλά ένα φαίνεται πως το χάρηκε περισσότερο. «Εφερες το καλύτερο!», είπε γελώντας στο μέλος του πολιτιστικού συλλόγου «Μερακλήδες Αρτας»- τόπο καταγωγής του πρωθυπουργού- όταν του έδειξε το τσίπουρο που θα του χάριζε, διαβάζουμε από τους πιερότους της ενημέρωσης.

kalanta-tsipras1

«Είπα στη γυναίκα σας, να σας δίνει από λίγο να έχετε κεφάλι νηφάλιο», ήταν η απάντηση που πήρε, για να ακολουθήσει…  ατάκα του Αλέξη Τσίπρα για την Περιστέρα Μπαζιάνα, που ήταν λίγο πιο πέρα. «Δεν ξέρει αυτή, είναι νύφη».

Ο συνομιλητής του όμως δεν άφησε την ατάκα να… πέσει κάτω. «Πώς δεν ξέρει, αφού αμέσως έστειλε για ποτήρια… Να πίνετε από λίγο, γιατί έχει πολλά προβλήματα η χώρα και πρέπει να ανταπεξέλθετε», είπε στον πρωθυπουργό.

Τώρα τα δέσαμε τα λεφτά μας. Να πιεί για να συνεχίσει να κάνει μεγαλύτερες μακακίες.

Που τους βρήκαμε ρε όλους αυτούς τους τσαρλατάνους;

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη