Ξετρελαμένο το αγγλικό fund που αγόρασε το Κontra με τον Θοδωρή Μιχόπουλο

MIXOPOULOS9611512418353-1024x683

Ξετρελαμένο είναι το αγγλικό fund με έδρα στην Κύπρο με τον Θοδωρή Μιχόπουλο. Το μερακλίδικο αγγλικό fund που είναι και καταπιστευματικό μετά από σκληρό casting στο star tsanele και στο ΒΒC επέλεξε τον Θοδωρή Μιχόπουλο για να του αναθέσει το κανάλι Kontra που έχει ήδη εξαγοράσει.

Μάλιστα το fund αναζητούσε με μανία τον Θοδωρή στα στενά του Παγκρατίου για να τον εντοπίσει και να του αναθέσει την διεύθυνση του καναλιού. Εμπορικός διευθυντής του «νέου» καναλιού φέρεται να είναι στέλεχος που εργαζόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Μυστικοσύμβουλοι του καναλιού θα είναι ο ελικοπτεράτος Κυριακόπουλος, ο Αλκαλάις και ο Στρατής Λιαρέλης, μπορεί και ο Μαλέλης. Ο Σύριζα έχει την ψευδαίσθηση πως εξαγοράζοντας κανάλια για τη γλιτώσει. Το ίδιο πίστευε και ο Σαμαράς που είχε όλα τα κανάλια δικά του. Αλλά πήγε άκλαυτος.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη κίνηση φιλοκυβερνητικών επιχειρηματικών και εκδοτικών δυνάμεων στο χώρο της τηλεοπτικής αγοράς, μετά την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» από τον Ιβάν Σαββίδη.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°