Σε τζιχαντιστές θα κατέληγαν τα βλήματα;

se-tzixantistes-tha-kateligan-ta-blimata-

H ζωή και ειδικά η πολιτική ζωή είναι απρόβλεπτη. Εκεί που ο Αλέξης έχει πάρει όλο το χαρτί, εκεί που ο Κυριάκος προηγείται ασθμαίνοντας και περιμένουμε όλοι πότε θα γίνουν οι εκλογές, να ’σου έρχεται ένας Καμμένος και καίει την κυβέρνηση.

Η υπόθεση με τις πωλήσεις όπλων, σας το είχαμε πει από την αρχή, δεν είναι τόσο απλή. Δεν τέλειωσε με τη συζήτηση στη Βουλή, τα ψέματα και την παραπλάνηση που επιχείρησε το δίδυμο της συμφοράς. Και δεν τέλειωσε διότι υπάρχει μεγάλη «ουρά» που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει. Ακόμη και στην πτώση της κυβέρνησης, λένε κάποιοι, αν και γνωρίζουμε όλοι πως οι δικτατορίες δεν πέφτουν εύκολα.

Όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής αλλά και η Ελευθερία του Τύπου, όπλα ελληνικής προέλευσης φαίνεται ότι έχουν περάσει στα χέρια των τζιχαντιστών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Βήμα, “εντοπίστηκαν από ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες ίχνη ελληνικών όπλων στη Ράκα”, την πόλη που είναι ορμητήριο του ISIS.

Στην υπόθεση, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις σε ξένες μυστικές υπηρεσίες ότι τουλάχιστον σε κάποιο στάδιο της παράνομης μεταφοράς ελληνικών όπλων στους Ισλαμιστές τρομοκράτες εμπλέκεται και ο σκοτεινός μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος.

Ο “αγαπημένος” μεσάζων του Τσίπρα και του Καμμένου, που μπαινόβγαινε στο Πεντάγωνο, απειλούσε έλληνες ανώτερους αξιωματικούς και ήταν έτοιμος να “μπει” ως ιδιώτης συμπαραγωγός οπλικών συστημάτων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)!

Στην εφημερίδα επίσης δημοσιοποιείται η “επίμονη αλληλογραφία Παπαδόπουλου με το υπουργείο Άμυνας για βόμβες και… σουπερμάρκετ εξοπλισμού και πυρομαχικών”.

Ακόμη όμως μια σοβαρή αποκάλυψη για τον μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο, έχει και το “Πρώτο Θέμα” το οποίο αποκαλύπτει νέο έγγραφο “φωτιά” της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, η οποία προειδοποιούσε από το Φεβρουάριο του 2017, ότι ο σκοτεινός μεσάζων δεν έχει εξουσιοδότηση να υπογράψει την συμφωνία.

Και όμως παρόλα αυτά, μερικούς μήνες μετά, με μυθιστορηματικό τρόπο την υπέγραψε στο Αεροδρόμιο Μίκρας της Θεσσαλονίκης.

Τέλος πρώτο θέμα είναι ο μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος και στην κυριακάτικη “Ελευθερία του Τύπου” εκεί όπου υπάρχει ρεπορτάζ για τις έρευνες και τα συμπεράσματα ξένων μυστικών υπηρεσιών σχετικά με το που θα κατέληγαν τελικά τα 200.000 “έξτρα” βλήματα της πολύ σκοτεινής συμφωνίας Βασίλη Παπαδόπουλου και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Όπως λέει, η Σαουδική Αραβία ήθελε 100 χιλιάδες αλλά η συμφωνία ήταν για 300 χιλιάδες. Που θα πήγαιναν τα υπόλοιπα; Οι υπόνοιες είναι ότι θα πήγαιναν στα χέρια των τζιχαντιστών.

Αν συμβαίνουν όλα αυτά και ο περίεργος μεσάζων και φίλος του Καμμένου, Παπαδόπουλος, ήθελε να πουλήσει ελληνικό πολεμικό υλικό στον ISIS τότε έχουμε να κάνουμε με τεράστιο σκάνδαλο.

Αφενός γιατί θα εμφανίζεται μια χώρα της Ευρώπης να πουλά όπλα στους τζιχαντιστές, ακόμη και αν δεν ήξερε που θα πήγαινε η παρτίδα με τις οβίδες. Όφειλε να γνωρίζει.

Αφετέρου, αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο τότε η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί απέναντι σε όλες τις χώρες οι οποίες έχουν πληγεί από τη δράση των πολεμιστών του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Για να μην πούμε ότι αυτές οι μυστικές συμφωνίες κρύβουν και τεράστιες μίζες, πολύ μαύρο χρήμα δηλαδή που δεν ξέρουμε που θα κατέληγε. Στις τσέπες μεσαζόντων; Στις τσέπες πολιτικών; Σε κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης;

Η δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει, το Ειδικό Δικαστήριο πρέπει να είναι σε εγρήγορση.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη