ΣΟΚ – Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του στους Αγίους Αναργύρους και αυτοκτόνησε

551188_3b67c6e497-91f991d2bdc11e24

Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στους Αγίους Αναργύρους. Η είδηση ότι αστυνομικός ξεκλήρισε την οικογένειά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, έκανε όλη την Ελλάδα να παγώσει.

Οι λεπτομέρειες της ανείπωτης τραγωδίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν. Ο δράστης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, ηλικίας 43 χρόνων ο οποίος υπηρετούσε στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.
Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, χθες ο δράστης ήταν με τον κ. Σημίτη και δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε. Όσον αφορά στην ψυχική κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τεστ καταλληλότητας το 2011.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το χέρι του αστυνομικού όπλισαν οι κληρονομικές διαφορές. Κανείς δεν ξέρει πως θόλωσε το μυαλό του και αποφάσισε για τα κληρονομικά να δολοφονήσει την γυναίκα του, την μόλις 3,5 ετών κορούλα του και την πεθερά του. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το στυγερό έγκλημα έγινε τα ξημερώματα, ωστόσο αποκαλύφθηκε ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας όταν συγγενείς των θυμάτων μπήκαν στο σπίτι και αντίκρισαν τα πτώματα.

Αυτά ερευνά η αστυνομία που βρίσκεται στον τόπο του ειδεχθούς εγκλήματος. Συγκεκριμένα επί τόπου έχουν σπεύσει συνάδελφοι του αστυνομικού και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

Στον τόπο καταγωγής του αστυνομικού στην Αιτωλοακαρνανία έχει ήδη ξεσπάσει θρήνος και ένα «γιατί» έχει φωλιάσει στα χείλη όλων.

Μαρτυρία-ντοκουμέντο από τον συγγενή που βρήκε νεκρούς τον αστυνομικό και την οικογένεια του – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει η μαρτυρία του συγγενή που βρήκε νεκρούς τον αστυνομικό, ο οποίος δολοφόνησε την οικογένεια του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στους Αγίους Αναργύρους.

«Είχαμε ανησυχήσει το πρωί και προσπαθήσουμε να δούμε τι συμβαίνει γιατί έλειπαν τέσσερα άτομα. Το μικρό δεν είχε πάει στο σχολείο του», τόνισε χαρακτηριστικά ο εξάδελφος της συζύγου του αστυνομικού και πρόσθεσε: «Σκαρφάλωσα από το πλάι στην εξωτερική σκάλα και είδα ότι η κεντρική πόρτα ήταν ανοιχτή. Είδα την κοπέλα και τους φώναξα να σπάσουν την πόρτα, την έσπασαν και μπήκα μέσα γιατί υπήρχε ένα μικρό παιδί και φοβήθηκα για το παιδί. Αντίκρισα την μητέρα με την κόρη στο σαλόνι, το μωρό στο κρεβάτι και τον πατέρα γονατισμένο μπροστά στο κρεβάτι».

Δείτε το βίντεο:

Συγκλονιστική μαρτυρία από τον θείο της συζύγου του αστυνομικού – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε συγκλονισμένος ο θείος της συζύγου του αστυνομικού, που μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε νεκρούς τους συγγενείς του. «Τους βρήκα ξαπλωμένους», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε αν η οικογένεια αντιμετώπιζε προβλήματα.

Δείτε το βίντεο:

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη