Τρανταχτές αποκαλύψεις από τον»πρύτανη» του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνο Σόμπολο για τον δολοφόνο αστυνομικό – ΒΙΝΤΕΟ

720_551434_815665cdfd-85183b90632f2c0f

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πάνος Σόμπολος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους που συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

«Υπάρχουν μόνο 40 ψυχολόγοι στην ΕΛΑΣ για να εξετάσουν 52.000 αστυνομικούς», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σόμπολος και πρόσθεσε: «Πρέπει τα ψυχολογικά τεστ των αστυνομικών να γίνονται κάθε δύο χρόνια και όχι κάθε πέντε».

Σχετικά με τον λόγο που οδήγησε τον αστυνομικό στο να σκοτώσει την οικογένεια του και να αυτοκτονήσει, ο κ. Σόμπολος επισήμανε: «Η πεθερά δεν ήθελε τον αστυνομικό για γαμπρό, γιατί τον θεωρούσε κατώτερης κοινωνικής τάξης. Η κόρη της ήταν γιατρός, εκείνος αστυνομικός. Είχε συνεχείς τσακωμούς με την πεθερά. Εκείνο που εντυπωσίασε φοβερά σε αυτή την ιστορία ήταν το παιδάκι. Είναι βέβαιο ότι με τον πρώτο, δεύτερο, τρίτο πυροβολισμό, πετάχτηκε πάνω για να δει τι γινόταν και φυσικά έζησε τη φρίκη που διαγραφόταν εκείνη την ώρα».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη