Χειμώνας στην Θεσσαλία

xionodromiko-pertouli-653x420

Η Θεσσαλία είναι μια περιοχή της Ελλάδας που μπορείς να βρεις από ατελείωτες πεδιάδες, λίμνες και ποτάμια που χάνεσαι στο κοίταγμα τους, παραλίες μέχρι και βουνά τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνα των γνωστών βορείων ευρωπαϊκών χωρών.



Στη Θεσσαλία τα όρια του τουρισμού δεν εξαντλούνται σε μία περίοδο, αλλά καλύπτουν τις απαιτήσεις των τουριστών όλο το χρόνο! Από τους καλοκαιρινούς μήνες, μέχρι τα χιονισμένα τοπία του χειμώνα υπάρχουν φανταστικά μέρη, με την φύση να προσφέρει απλόχερα το μεγαλείο της.

Χειμώνας στην Θεσσαλία, THESSALIA, WINTER IN GREECE, nikosonline.gr

H συνολική της έκταση είναι 14.036 χλm² και αντιπροσωπεύει περίπου το 11% της συνολικής έκτασης της ελληνικής επικράτειας. Αποτελείται από τις περιφερειακές ενότητες Λαρίσης, Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Σποράδων. Συνορεύει βόρεια με τις περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, νότια με την περιοχή Στερεάς Ελλάδος, δυτικά με την περιοχή Ηπείρου, ενώ Ανατολικά βρέχεται από το Αιγαίο Πέλαγος.

Σε αυτό το αφιέρωμα του infomust.gr θα δούμε μερικές από τις ομορφιές της Θεσσαλίας και των ορεινών χωριών της που ιδίως αυτή την εποχή «φοράνε» τα καλύτερά τους.

Συνεχίστε το ταξιδάκι σας…. με το http://infomust.gr/φωτογραφικό-ταξίδι-στις-ορεινές-ομορ/

Χειμώνας στην Θεσσαλία, THESSALIA, WINTER IN GREECE, nikosonline.gr

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη