Εκτακτη Ειδηση.. Συνέντευξη-σοκ και παραίτησης(;) της συζύγου του πρωθυπουργού

baziana_10

Συνέντευξη-σοκ στην Εφημερίδα των Συντακτών παραχώρησε η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Ακόμη και το απόσπασμα της συνέντευξης με το οποίο η καλή εφημερίδα την διαφημίζει στη προμετωπίδα της είναι σοκαριστικό:

-O Αλέξης Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα…

Aπό μόνο του αυτό το απόσπασμα μοιάζει σαν απολογία μάρτυρα υπερασπίσεως σε Ειδικό Δικαστήριο.

Σε ένα Ειδικό Δικαστήριο που ετοιμάζουν ήδη οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να πάρουν εκδίκηση για την στοχοποίηση της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Η  Μπέτυ Μπαζιάνα μάλιστα θα δηλώσει ανάμεσα στ΄άλλα:

-Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία…

Παρότι αγνοοούμε ολόκληρο το περιεχόμενο της συνέντευξης αυτά τα αποσπάσματα που επέλεξαν οι οξυδερκείς αρχισυντάκες της εγκρίτου, αντικειμενικής και πλουραλιστικής εφημερίδος, να δημοσιεύσουν ως προαναγγελία (συνοδευόμενα μάλιστα από μία φωτογραφία της συζύγου του πρωθυπουργού που δείχνει την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της) είναι αποκαλυπτικά της αγχώδους κατάστασης στην οποία βρίσκεται το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Και πως να γίνει διαφορετικά στην Κολομβία της Ευρώπης: Kανείς εδώ δεν είναι καλά, ούτε οι πολίτες, ούτε οι πολιτικοί καθότι κι αυτοί άνθρωποι είναι…Μόνο που όσοι κυβέρνησαν την χώρα έχουν τεράστιες ευθύνες για το Κράτος-Κτήνος που δημιούργησαν με την διεφθαρμένη Δικαιοσύνη, τους χυδαίους, εξοντωτικούς φορολογικούς συντελεστές και τα πάρε δώσε με τους ολιγάρχες.

Η συνέντευξη της Μπέττυς θα μπορούσε να είναι και μια προαναγγελία του τέλους της πρωθυπουργικής θητείας Τσίπρα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη