Ο Μαρκήσιος και τα 12 θεόγυμνα πιπίνια

06_18_20161107111159_img_35061478510698-1024x683

Σε καμμία περίπτωση το Σαιτ δεν μπορεί να πιστέψει τις κακές γλώσσες των φιλελέδων της ιδιωτικής εκπαίδευσης που υποστηρίζουν ότι ο Γαβρόγλου είναι ένας παλαβός ιδεοληπτικός που του έκατσε το υπουργείο Παιδείας και ζει το μύθο του.

Ετσι δεν δίνουμε καμμία βάση και στις ανοησίες και τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν για τον ηρωικό υπουργό μας σύμφωνα με τα οποία ότι περνάει τις ώρες του σε ένα τεράστιο οβάλ υπουργικό γραφείο πίσω από το οποίο κρύβεται μια γκαρσονιέρα-καβάτζα στην οποία κυκλοφορούν θεόγυμνα 12 πιπίνια που θα τα ζήλευε και ο Χιου Χέφνερ.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα 12 θεόγυμνα πιπίνια του Γαβρόγλου έχουν σαγηνευθεί από την προσωπικότητά του και παραμένουν αιχμάλωτα της γοητείας του.

Για να του ανταποδώσουν μάλιστα την ευγνωμοσύνη για την γνωσιακή απόλαυση που εισπράττουν από την παρουσία του κυκλοφορούν θεόγυμνες στην γκαρσονιέρα-καβάτζα.

Πολύ Ζεράρ Ντε Βιλιέ μου κάνει αυτό παρότι το μουστάκι του τολμητία υπουργού έχει κάτι από Μαρκήσιο…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη