Αλεξης Τσιπρας – Εντοπίσαμε τα ελληνικά δις ευρώ των εξωχώριων παραδείσων!

tsipraskammenos55106_np_00541478437927-1024x683

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίζεται τα τελευταία 24ωρα ο Ελληνας πρωθυπουργός. Ο λόγος-σύμφωνα με πληροφορίες-έχει να κάνει με τον εντοπισμό από τις αρμόδιες αρχές του παρκαρισμένου σε εξωχώριους παραδείσους χρήμα Ελλήνων επιχειρηματιών και όχι μόνο. Ακόμη και υπάλληλοι του Δημοσίου εμφανίζονται με ιλιγγιώδεις καταθέσεις σε εξωτικούς προορισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κατάσχει το χρήμα που έχει εντιπιστεί-μιλάμε για 200 δις ευρώ και στην συνέχεια να ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των λογαριασμών να το δικαιολογήσουν. Οποια ποσά δεν μπορούν να δικαιολογηθούν θα κατάσχονται αυτόματα.

-Ακόμη κι εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξε λεηλασία τόσων δις ευρώ από θαλασσοδάνεια, μαύρο χρήμα και μίζες πάσης φύσεως…Εχουμε εντοπίσει ακόμη και τις μίζες των πολυεθνικών της φαρμακοβιομηχανίας…

φέρεται να εξομολογήθηκε ο Ελληνας πρωθυπουργός σε συνομιλητή του.

Tσίπρας και Καμμένος με την βοήθεια της ΕΥΠ αλλά και του ΣΔΟΕ κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του χρήματος των θαλασσοδανείων που πήραν Ελληνες επιχειρηματίες από όλο σχεδόν το φάσμα της εγχώριας οικονομίας ανάμεσά τους και πολλοί από τους εγχώριους μηντιάρχες, μεγαλοξενοδόχους αλλά και επιχειρηματίες που παρότι βάραγαν κανόνι απολάμβαναν εκ νέου δανεισμό και φτου από την αρχή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού αυτή τη στιγμή στο πρωθυπουργικό γραφείο υπάρχουν πάνω από 10.000 ονόματα εγχώριων οικογενειών που έβγαλαν εκτός Ελλάδας ποσό που ξεπερνάει τα 70 δις ευρώ ενώ η ΕΥΠ βρίσκεται στα ίχνη και των υπολοίπων οι οποίοι συνολικά στην διάρκεια της μεταπολίτευσης έλαβαν θαλασσοδάνεια που ξεπερνούν τα 200 δις ευρώ-σχεδόν το μισό χρέος της χώρας.

Οι Τσίπρας και Καμμένος έχουν στην διάθεσή τους τα ποσά αλλά και τις υπογραφές όσων ενέκριναν τα συγεκριμένα θαλασσοδάνεια.

Κάποιοι μάλιστα από τους θαλασσοδανεισμένους μεγαλοξενοδόχους φρόντιζαν να φιλοξενούν δωρεάν φυσικά στα ξενοδοχεία τους όσους υπέγραφαν-ενέκριναν τα θαλασσοδάνεια καθώς και τις οικογένειές τους.


Μιλάμε για μια υπόθεση η οποία θα προκαλέσει πάταγο αντίστοιχο με 1.000 και πλέον ΚΕΕΛΠΝΟ ενώ κάποιοι ευυπόληπτοι και σε θέσεις-κλειδιά (ακόμη και σήμερα) θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξουν στη φυλακή.

Οι Τσίπρας-Καμμένος είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη τους εμπλεκόμενους στο συγκεκριμένο εθνικό έγκλημα. Και ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι σ΄αυτό το μεγάλο πάρτυ;

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη