Αποκαλυψη.. Aπίστευτη συμπαγνία! Γιατί η ΝΔ κρύβει το 12% του ΣΥΡΙΖΑ

mitsotakis2-thumb-large

Απίστευτο πολιτικό και επικοινωνιακό παιγνίδι στο παρασκήνιο με την συμμετοχή και ξένων παραγόντων βρίσκεται σε εξέλιξη. Για πρώτη φορά εμφανίζονται πλασματικά ποσοστά του Σύριζα ακόμη και από ΜΜΕ που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία. Mιλάμε για μια απίστευτη και ετερόκλητη συμμαχία, για την ακρίβεια συμπαιγνία, σε βάρος της ελληνικής κοινής γνώμης. Σύμφωνα με πληροφορίες όλες σχεδόν οι μετρήσεις της κοινής γνώμης δείχνουν τον Σύριζα κοντά στο 12% και μάλιστα με ραγδαία πτωτική τάση.


Κι όμως οι δημοσκοπήσεις των εμφανίζουν κοντά στο 20%. Ενα ποσοστό που σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στα πλαίσια της συμπαιγνίας που αποκαλύπτουμε είναι και οι πρόσφατες δηλώσεις Ντάισελμπλουμ σύμφωνα με τις οποίες το δίδυμο Τσίπρα-Τσακαλώτου υπήρξε το πιο πειθήνιο στους δανειστές. Ολα αυτά κρύβουν ένα παρασκήνιο που τρομάζει: Οι πιστωτές υποσχέθηκαν στον Μητσοτάκη ότι θα ισοπεδώσουν τον Σύριζα και πως αυτή η ισοπέδωση περνάει μέσα από την υπογραφή της 3ης και της 4ης αξιολόγησης.

-Δεν έχεις λόγο να καείς. Αστον να πάρει και τα ακόμη πιο επώδυνα μέτρα και έρχεσαι στην εξουσία όταν η ανάπτυξη θα είναι μονόδρομος. Ο Τσίπρας πρέπει να πληρώσει το τίμημα της εξαπάτησης του λαού…

Αυτό διεμήνυσαν οι Γερμανοί (Σόιμπλε-Μέρκελ) στον Μητσοτάκη ενώ υπήρξε οδηγία οι δημοσκοπήσεις σε καμμία περίπτωση να μην αποτυπώσουν την ραγδαία πτώση του κόμματος πριν ψηφιστούν τα κολασμένα νομοσχέδια της 3ης και 4ης αξιολόγησης.

(Δείτε εδώ τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων)

-Ο Σύριζα τον Ιανουάριο του 2018 βρίσκεται στο 12%. Εάν αυτό το συνειδητοποιήσουν οι ψηφοφόροι και οι βουλευτές του θα πρόκειται για καταστροφή. Θα μείνει η δουλειά στη μέση και δεν πρόκειται ο Τσίπρας να υπογράψει τίποτε άλλο…Πρέπει να υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι έχει ελπίδες να ανακόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ-ακόμη και η δυνατότητα να κερδίσει τις εκλογές!!!

Μια και μιλάμε για δημοσκοπήσεις στις 10,1 ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της εταιρείας marc για λογαριασμό του Πρώτου Θέματος.

Όπως αναφέρεται στην προδημοσίευση της εφημερίδας, τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής και έξι κόμματα φαίνεται να εισέρχονται στη Βουλή.

Αναλυτικότερα, τα ποσοστά των κομμάτων βάσει της πρόθεσης ψήφου επί των εγκύρων διαμορφώνονται ως εξής:

ΝΔ – 29%

ΣΥΡΙΖΑ – 18,9%

Κίνημα Αλλαγής – 9,1%

Χρυσή Αυγή – 6,7%

ΚΚΕ – 6,4%

Ένωση Κεντρώων – 2,8%

ΑΝΕΛ – 2,4%

Λαϊκή Ενότητα – 1,8%

Πλεύση Ελευθερίας – 1,2%

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη