Η Θεσσαλονικη φλεγεται.. Σαββίδης-Πούτιν εναντίον Σόρρος και το συλλαλητήριο της οργής!

savvidis1006_tk_0524-21507317760-1024x683

Σαββίδης-Πούτιν εναντίον Σόρρος με φόντο το σημερινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη το οποίο μετατρέπεται σε πεδίο δράσης πάσης φύσεως πρακτόρων και παρακράτους. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι την ώρα του συλλαλητηρίου μέλη αντιεξουσιαστικών κινήσεων έχουν αναγγείλει αντισυγκέντρωση στην Καμάρα!

Η κατάσταση στην συμπρωτεύουσα είναι τεταμένη ειδικά μετά την προδοτική-όπως την χαρακτηρίζουν οι Θεσσαλονικείς-στάση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου ισχυρίζονται πως οι αντιεξουσιαστές είναι τσιράκια και βαλτοί του Σόρρος!


Στο μεταξύ στην γιγαντοοθόνη του γηπέδου του Αρη προβλήθηκε μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδόνιας ενώ σε  ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο facebook, αναφέρεται χαρακτηριστικά, « Η Μακεδονία είναι μια, μοναδική και ελληνική. Μακεδονία και ΑΡΗΣ είναι έννοιες ταυτόσημες. Ο ΑΡΗΣ ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ο γνήσιος πρεσβευτής της Μακεδονίας στα πέρατα της γης. Ενώνουμε όλοι τη φωνή μας στο συλλαλητήριο της Κυριακής».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη