Καμμένος στον ΑΝΤ1: Πρόταση με “Μακεδονία” στη Βουλή δεν θα έρθει

690_a2f7c922-f4a0-482b-9050-59e806cffdc2

Ανυποχώρητοι οι ΑΝΕΛ ως προς τη χρήση του όρου «Μακεδονία». Αυστηρό μήνυμα Δ. Καμμένου μέσω ΑΝΤ1 για τα περί «προοδευτικής συμμαχίας» για λύση στο Σκοπιανό..

«Καρφιά» Δημήτρη Καμμένου μέσω του ΑΝΤ1 στα σενάρια αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού με αφορμή το Σκοπιανό. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε σκληρά σε όσους βλέπουν συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-Κεντροαριστεράς.

«Αν νομίζουν ότι καλό της πατρίδας είναι να υπάρχει ένα προοδευτικό ρεύμα για εύρεση λύσης, εγώ δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτό αλλά δεν θα περάσει από την Βουλή. Πρόταση με «Μακεδονία» στη Βουλή δεν θα έρθει, όποιος την φέρει θα καταστραφεί πολιτικά είτε είναι προοδευτικός, είτε είναι πιο συντηρητικός, είτε είναι όπως θέλετε πείτε τον. Ο ελληνικός λαός θα φέρει ένα εκατομμύριο κόσμο και πάνω στο δεύτερο συλλαλητήριο» είπε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.


Τη Δευτέρα συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή, αλλά και η ΚΟ των ΑΝΕΛ στον απόηχο της συνάντησης Τσίπρα-Ζάεφ αλλά και της πολεμικής που εσχάτως έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

«Αν δημιουργηθεί ένα κράτος, που θα περιέχει τη λέξη «Μακεδονία», στα βόρεια σύνορά μας, τότε το κράτος κάποια στιγμή που είναι το όλον, θα διεκδικήσει το μέρος που είναι η επαρχία» σχολιάζει ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Πάντως, το πρωί ο Πάνος Καμμένος πρόβαλε στο προφίλ του tweet χρήστη που επαινούσε την συγκυβέρνηση:

Καμμένος - Twitter

«Με τους ΑΝΕΛ δεν έχει ξεκινήσει καμία γκρίνια. Δύο κόμματα που έχουν διαφορετικές προελεύσεις όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, έχουν ήδη μια τριετία συνεργασίας και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του κοινοβουλευτικού χρόνου, να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία επί των ουσιαστικών. Σε ορισμένα, λίγα ζητήματα στο διάστημα αυτό, υπήρξαν διαφορές και αντιμετωπίστηκαν πολύ λογικά. Και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ψύχραιμα και με βάση το εθνικό συμφέρον θα αντιμετωπιστεί και αυτή η διαφορά» δήλωσε για το ονοματολογικό ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας, στον ΣΚΑΪ.

Από πλευράς του ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, τόνισε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί μέχρι που να βγει η χώρα στο ξέφωτο.

 
ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°