Ο Κώστας Μπακογιάννης για την επέτειο της δολοφονίας Τεμπονέρα: Ηττηθήκαμε όλοι, όχι άλλο μίσος

ImageHandler.ashx

«Κέρδισαν το μίσος και ο παραλογισμός» έγραψε στο Facebook ο περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδας

Είκοσι επτά χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίπου 2018, από τη δολοφονία του καθηγητή Μαθηματικών Νίκου Τεμπονέρα.

Ο Νίκος Τεμπονέρας έπεσε νεκρός το 1991, κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων κατά του αποκαλούμενου «νόμου Κοντογιαννοπουλου» και έπειτα από χτυπήματα που δέχτηκε από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πάτρας, Γιάννη Καλαμπόκα.

Ανήμερα της θλιβερής επετείου της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook, ζητώντας να μπει τέλος στο μίσος.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδας αναφέρθηκε σε αυτή τη «μαύρη» επέτειο, τονίζοντας πως από τη δολοφονία Τεμπονέρα «ηττηθήκαμε όλοι».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Κώστας Μπακογιάννης

8 ώρες πριν

Τα άκρα μας κρατάνε ομήρους στο σκοτάδι. Οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν μόνο σε αναξιοπρέπεια, ήττες και εγκλήματα. Και αυτά τα εγκλήματα πρέπει να θυμόμαστε. Σαν σήμερα, το 1991, δολοφονήθηκε ο Νίκος Τεμπονέρας. Κέρδισαν το μίσος και ο παραλογισμός. Έχασαν οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένεια, οι φίλοι, οι μαθητές του και μαζί τους ηττηθήκαμε όλοι. Όχι άλλη μαυρίλα, όχι άλλο μίσος.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη