Ρε συ Προκόπη πέσμας κάνα ανέκδοτο να γελάσουμε…

pakis-2017_13_04_521514635706-1024x683

Ποιος δεν θυμάται αυτόν τον χαριτωμένο Καναδό πρωταγωνιστή των ταινιών της σειράς Τρελές Σφαίρες;

Leslie Nielsen είναι το όνομά του και ο ταλαίπωρος έχει τρομερή ομοιότητα με τον δικό μας Πάκη Παυλόπουλο. Ο Παυλόπουλος υποτίθεται ότι ήταν από τα δυνατά χαρτιά του Τσίπρα.  Πέρα από το γεγονός ότι έβαλε την υπογραφή του στο 3ο Μνημόνιο που εκτόξευσε το χρέος στα 350 δις ευρώ και κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, ο Παυλόπουλος είναι ο άνθρωπος όλων σχεδόν των εγχώριων ολιγαρχών. Δεν υπάρχει ολιγάρχης που όταν ήθελε να διασκεδάσει με κανένα χορατό να μην τηλεφωνούσε στον αντιμνημονιακό κάποτε Πάκη.

Ακόμη και τα ΜΜΕ που πολεμούν άγρια τον Τσίπρα (Πρώτο Θέμα, Παραπολιτικά, κλπ) στάζουν μέλι για τον Πάκη ο οποίος κάθε λίγο και λιγάκι γίνεται επίτιμος πολίτης μιας πόλης, μιας κωμόπολης, ενός χωριού, ενός οικισμού, ενός δρόμου και στο τέλος τέλος θα γίνει και επίτιμος πολίτης της Λίτσας της ανάφτρας.


Ο Πάκης είναι επίτιμος πολίτης διά πάσαν νόσον και πάσαν δυσκολία ντόπιου βλαχοδημάρχου. Ο Τσίπρας είδε στο πρόσωπο του Πάκη μια λίρα εκατό. Με τον Πάκη στη μηχανή τους θα έκαναν ισχυρή κυβέρνηση την οποία θα στήριζαν οι χρεοκοπημένοι καραμανλικοί. Με αυτές τις σκέψεις ο Τσίπρας και ο Καμμένος έκαναν Πρόεδρο της Κολομβιάνικης Δημοκρατίας μας τον Πάκη, τον ατρόμητο εξολοθρευτή των ολιγαρχών.

Γελάνε τόσο με τα χόρατά του που μπορεί να σκάσουν από τα γέλια και να αποθνήσκουν.

Με τον Πάκη Πρόεδρο Δημοκρατίας χωριό δεν γίνεται Αλέξη και Πάνο μου. Με την έννοια ότι κανέναν ολιγάρχη δεν μπορείτε να ακουπήσετε μια και όλοι σχεδόν είναι φίλοι του Πάκη.

-Ρε συ Αλέξη να ξαναδούμε την υπόθεση του Γιώργου είναι φίλος μας…Ρε συ Αλέξη να ξαναδούμε την υπόθεση του Σάκη είναι φίλος μας…Ρε συ Αλέξη να ξαναδούμε την υπόθεση του Μάκη γιατί είναι φίλος μας…

Κάπως έτσι ο Πάκης επηρεάζει τον Τσίπρα με αποτέλεσμα η Κολομβία να παραμένει αμεταρρύθμιστη Κολομβία και ο λαός των χαχόλων να πρέπει πλέον να ξεπληρώσει 350 δις ευρώ χρέος. Σ΄αυτά τα ύψη το εκτόξευσαν οι Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπούλιας, Σαμαράς, Τσίπρας και Παυλόπουλος με τις υπογραφές τους και την ανοχή των γελοίων αναξιόπιστων Βρυξελλών-άλλο πελατειακό μπουρδέλο.

Ο Τσίπρας και ο Καμμένος λοιπόν πιο εύκολα θα πηδήξουν την Ιβάνκα Τραμπ παρά θα ακουμπήσουν πραγματικά Ελληνα ολιγάρχη με πρόεδρο τον αντιμνημονιακό Πάκη.

Ρε συ Προκόπη πέσμας κάνα ανέκδοτο να γελάσουμε…

Ενας μετά τον άλλον οι εγχώριοι ολιγάρχες μαθαίνουν τα νέα ανέκδοτα από τον Πάκη.

Μόνο ο Γιώργης ο Κουρής παίρνει στα σοβαρά τον Πάκη:

-Προεδράρα, είσαι μεγαλύτερος από τον Τσώρτσιλ, τον Κέννεντι και τον Σμιτ. Να σου στείλω κάνα ξεκωλάκι στο γραφείο;

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη