«Ώρα μηδέν» (ΔΕΙΤΕ LIVE) (συνεχής ενημέρωση)

Syllalitirio-9-696x388


Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για το «Μακεδονικό», η τυπική έναρξη του οποίου είχε προγραμματιστεί για τις 14:00 το μεσημέρι στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Χιλιάδες κόσμου έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Άνθρωποι κυρίως από τη Μακεδονία, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας έχουν καταφτάσει στη Θεσσαλονίκη για να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και στους γείτονές μας, για τη μη χρήση του όρου Μακεδονία, στην ονομασία των Σκοπίων.

Ελληνικές σημαίες ανεμίζουν, ενώ πολλοί από τους συμμετέχοντες φορούν παραδοσιακές στολές και χορεύουν υπό τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών.

Με κάθε τρόπο καταφθάνουν στο χώρο του συλλαλητηρίου χιλιάδες κόσμου από νωρίς το πρωί.

Η κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, ενώ έχει δημιουργηθεί και ειδική ιστοσελίδα, όπου συγκεντρώνονται υπογραφές, προκειμένου να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.

 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη