Μα είναι δυνατόν να παρακολουθούνται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Θα τα πούμε μόλις αρχίσει το πανηγύρι στην Κερατέα.

20131010-205742

…και θα δείτε πως η εξάρθρωση του “νεοναζιστικού μορφώματος” θα λειτουργήσει -ήδη λειτουργεί στις Σκουριές- υπέρ της Καταρογερμανικής εξουσίας. Δυστυχώς αρκετοί από τον ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν στην παγίδα παρασυρόμενοι από την ιδεοληψία τους και τον πολιτικό μεσσιανισμό, σε σημείο να συνταχθούν με εφημερίδες που χρηματοδοτούνται από ναζιστικό χρήμα και να πιστέψουν πως η γερμανοκίνητη ελίτ έγινε ξαφνικά “αντιφασιστική”. Όταν φυλλάδες -χαρακτηρισμένοι εκφραστές του γερμανικού παρακράτους- έστρεφαν τους ψηφοφόρους του “λεφτά υπάρχουν” στην κατεύθυνση του “για να ξεβρωμίσει ο τόπος”, στα ίδια
ακριβώς πρωτοσέλιδα του “τεραστίου σκανδάλου του Βατοπαιδίου” (που σήμερα ακόμα και ο Ξυνίδης το ρίχνει στο …ΠΑΣΟΚ!), κανείς δεν πονηρεύτηκε.
Αγνές φωνές της Αριστεράς όπως του Δελαστίκ και του Φωτόπουλου, έγιναν βορά πραγματικών ναζιστών, αυτων που στις ίδιες φυλλάδες τους χαρακτήριζαν σφαγείς εβραϊκών βρεφών και Ραββίνων ως “μαχητές του τζιχάντ”, με τους μουλάδες της διαπλεκόμενης αριστεράς να τους εξορκίζουν.
Ουδείς σκέφθηκε να συνδυάσει το ότι το χάος ξεκίνησε αμέσως μετά την αποκάλυψη του δηλητηριασμένου νερού στις Σκουριές και της οργής που ακολούθησε. Το ωραία που ξεχάστηκε αυτό το θέμα, πόσο όμορφα αντισημιτικές φυλλάδες παρουσιάστηκαν ως διώκτες του ναζισμού. Πόσο κωμικό το θέαμα πολιτικών που πριν από λίγο καιρό προσπαθούσαν να κρύψουν την ύπαρξη των “εθνικών εργολάβων” στην λίστα φορτώνοντας την στους Εβραίους, ξαφνικά να ανακαλύπτουν το… Ολοκαύτωμα. Όχι για το Άουσβιτς της Χόχτιφ, της Κρουπ και της Ζήμενς βέβαια. “Ολοκαύτωμα” χαρακτήρισαν τις διώξεις, παρομοιάζοντας δηλαδή την Ελληνική δικαιοσύνη με τους γενοκτόνους των στρατοπέδων συγκέντρωσης!
Σε λίγο λοιπόν θα μάθετε για τον βουλευτή που μιλούσε με τους αγωνιζόμενους κατοίκους των Σκουριών, για τον βουλευτή που είχε συλληφθεί για “μικροποσότητα” αλλά αφέθηκε ελεύθερος και άλλα πολλά. Πάντα όταν το απαιτεί το δίκιο. Όχι του εργάτη, του εργολάβου.
Διαβάστε από πότε το γράφαμε: Παρακολουθούνται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Μια μαθηματική εξήγηση.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 10, 2013