Σάλος στη Βρετανία με τον καλλιτέχνη που φωτογραφίζει τη μητέρα του ενώ κάνει σεξ με τους εραστές της [εικόνες]

fotografisi-sok-660_0

 

Σάλος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στη Βρετανία από όταν έγινε γνωστό το τελευταίο πρότζεκτ του φωτογράφου Λι Λεντάρε «Προσποιήσου ότι είσαι Ζωντανός». Ο λόγος; Μα γιατί για το συγκεκριμένο πρότζεκτ του φωτογράφισε τη μητέρα του με τους… νέους της εραστές.

Ουσιαστικά ο φωτογράφος ακολουθεί τη μητέρα του στη μεταμόρφωσή της από χορεύτρια μπαλέτου σε ώριμη γυναίκα. Από την εποχή που έγινε μητέρα (ανύπαντρη) έως σήμερα που είναι εμμονική επιδειξίας.

Μάλιστα, ο Λι Λεντάρε μιλώντας για το τολμηρό του πρότζεκτ ανέφερε πως η ιδέα για αυτό γεννήθηκε όταν κάποια στιγμή, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από ταξίδι του άνοιξε την πόρτα η ολόγυμνη μητέρα του και εμφανίστηκε από την κρεβατοκάμαρα ένας άνδρας στην ηλικία του.

Η φωτογράφιση αυτή, πάντως, έχει προκαλέσει σάλο στη Βρετανία με πολλούς να αναρωτιούνται αν επιτρέπεται να έχει κανείς τόσο «κοντινή» σχέση με τη μητέρα του…

Πηγή: Σάλος στη Βρετανία με τον καλλιτέχνη που φωτογραφίζει τη μητέρα του ενώ κάνει σεξ με τους εραστές της [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/125560#ixzz2hLVU0rGh