ΤΟΥΣ «ΒΙΑΣΕ» ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ» ΤΟΥΣ!

c4f4c_1030888

Θρύλε μου, μας τρέλανες για ακόμα μία φορά! Με έναν τρομερό Κώστα Μήτρογλου που πέτυχε χατ τρικ (17’, 56’, 72’), ο Ολυμπιακός «βίασε» μέσα στο «σπίτι» της, την Άντερλεχτ με 3-0. Έτσι, οι Πειραιώτες πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς στον 3ο όμιλο και είναι πλέον για τα καλά μέσα στο «κόλπο» της πρόκρισης!

Εξαιρετική απόδοση από τον Ρομπέρτο, ο οποίος έπιασε πέναλτι ξανά (του Μίτροβιτς) και είχε κατεβάσει… ρολά, ενώ ξεχώρισε και η εμπειρία του Σαβιόλα, ο οποίος «έφτιαξε» το πρώτο τέρμα!

Ο Θρύλος λοιπόν, τρέλανε ξανά όλη την Ελλάδα και έκανε περήφανους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ και όχι μόνο!

Φοβερή εμφάνιση από όλους τους ποδοσφαιριστές, που είχαν πάθος, τσαμπουκά και θέληση για τη νίκη. Τα στοιχεία που χρειάζεται δηλαδή να έχουν οι παίκτες του Θρύλου. ΜΑΓΚΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ!

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ…

Ο Μίτσελ παρέταξε τον Ολυμπιακό με επιθετικό σχήμα. Ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Μανιάτης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μπονγκ στο αριστερό και στο κέντρο οι Εντινγκά, Σάμαρης. Στα πλάγια οι Βάις, Ολαϊτάν και μπροστά ο Μήτρογλου με τον Σαβιόλα, ο οποίος είχε πιο ελεύθερο ρόλο.

ΕΙΧΕ «ΚΕΦΙΑ»

Ο Θρύλος, δεν μπήκε στο ματς όπως είχε μπει στο α’ μέρος με την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν τα έδωσε από την αρχή του αγώνα όλα και έπαιζε με άλλη τακτική. Περίμενε τον αντίπαλο και «χτυπούσε» σε αντεπιθέσεις. Και έτσι μπήκε και το γκολ των Πειραιωτών από νωρίς.

Στο 17’ ο Σαβιόλα μπήκε στην μεγάλη περιοχή και είδε τον ελεύθερο Μήτρογλου, δίνοντας του εξαιρετική πάσα. Εκείνος με πλασέ έκανε το 0-1.

«ΘΗΡΙΟ» Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ!

Η Άντερλεχτ από εκείνο το σημείο ανέβασε την απόδοση της και ήθελε να σκοράρει. Και στο 24’ κέρδισε πέναλτι. Ο Σάμαρης ανέτρεψε στον Κλιεστάν και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν το «σφύριγμα» το οποίο ήταν πάντως λίγο αυστηρό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μίτροβιτς, ο οποίος είδε τον Ρομπέρτο να αποκρούει εξαιρετικά και μάλιστα με διπλή προσπάθεια έπιασε την μπάλα σταθερά. Στα υπόλοιπα λεπτά, ο Ολυμπιακός στεκόταν καλά στον αγωνιστικό χώρο και ήθελε να πάει στα αποδυτήρια με το 0-1. Και τα κατάφερε!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΤΡΕΛΑΝΕΙ» 

Στην επανάληψη, ο Μίτσελ δεν έκανε αλλαγή. Και ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς. Στο 48’ θα μπορούσε να είχε δεχτεί γκολ σε σύγχυση που υπήρξε στην άμυνα των Πειραιωτών. Ωστόσο, ο Μανωλάς έδιωξε έγκαιρα πριν γίνει το κακό. Και στο 53’ ο Ρομπέρτο ολοκλήρωσε την εξαιρετική του εμφάνιση. Ο Μίτροβιτς βγήκε μπροστά από την εστία και ο Ισπανός του είπε ξανά «όχι»! Είχε κατεβάσει ρολά!

Η συνέχεια ήταν διαφορετική, όμως. Ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό, πίεσε και έφτασε στο δεύτερο γκολ. Στο 56’ ο Εντινγκά έκανε κεφαλιά, ο Μήτρογλου πήρε την μπάλα και έκανε κοντρόλ. Μέσα από την περιοχή λοιπόν, «όπλισε» και πυροβόλησε και κατάφερε να κάνει το 0-2.

ΧΑΤ ΤΡΙΚ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Ο Ολυμπιακός δεν σταματούσε. Είχε την ίδια τακτική. Ο Μίτσελ απλά άλλαξε πρόσωπα, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Φουστέρ αντί του Ολαϊτάν και τον Ντομίνγκες αντί του Σαβιόλα. Και το τρίτο τέρμα δημιουργήθηκε από τις αλλαγές του Ισπανού, αλλά ο «εκτελεστής» δεν άλλαξε. Ο Ντομίνγκες, έδωσε στον Φουστέρ, εκείνος γρήγορα στον Μήτρογλου, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-3. Έτσι, ο Έλληνας φορ πέτυχε το τρίτο του χατ τρικ φέτος (μετά από Λεβαδειακό και Ξάνθη) και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό. Την πρώτη του στη φάση των ομίλων φέτος. Κάπως έτσι τελείωσε και ο αγώνας, με τον Θρύλο να πραγματοποιεί μία εμφάνιση ουσίας και να δείχνει την ποιότητα του.

ΓΑΥΡΟΣ – Ερυθρόλευκες Ταξιαρχίες.