ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ” ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ! Εργολαβίες “σύντροφοι”;

994383_726458447383473_1257591317_n

Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013, στην αεί συστημική και κατοχική Δημόσια Τηλεόραση, στην οποία οι καλοπληρωμένοι πελάτες των κομμάτων, που κατοχυρώνονται ως «εργαζόμενοι», δεν χάνουν ευκαιρία να προπαγανδίσουν υπέρ των εντολών που καλείται να εκτελέσει το δουλικό καθεστώς και στην εκπομπή «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ», από τις 11:30 μέχρι τις 12:00, έγινε συζήτηση για το ισλαμικό τέμενος των Αθηνών.

Από την σύνταξη της εκπομπής επικοινώνησαν με την «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» την Παρασκευή (29/11), ζητώντας την παρουσία εκπροσώπου μας. Εντός της ίδιας ημέρας επικοινώνησαν πάλι μαζί μας και μας ενημέρωσαν πως προτίθεντο να δώσουν μία «πιο επιστημονική» προσέγγιση στο ζήτημα, οπότε και ακύρωσαν την παρουσία μας… Προφανώς ο εκπρόσωπός μας θα τους χαλούσε την προπαγάνδα!

Ως ανεμένετο, το δουλικό καθεστώς πιστό στις εντολές για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και την εγκαθίδρυση μιας πολυφυλετικής, πολυθρησκευτικής και πολυπολιτισμικής κοινωνίας, κατά την διάρκεια της εκπομπής προέβη σε μία φιλοϊσλαμική προπαγάνδα αισχίστου είδους.

Μέσω των δημαγωγογράφων Οντίν Λιναρδάτου και Σταυρούλα Χριστοφιλέα και των προσεκτικά επιλεγμένων καλεσμένων τους -πλην του καθηγητού κ. Σαράντου Καργάκου- κατασυκοφάντησαν την αντίθεση του Ελληνικού Λαού στην κατασκευή του ισλαμικού τεμένους και μετέδωσαν στρεβλές, μονομερείς, ψευδείς και επικίνδυνα αφελείς απόψεις, κάνοντας μάλιστα χρήση της Δημόσιας Τηλεόρασης, η οποία είναι η φωνή του Ελληνικού Λαού και όχι των παράνομων εισβολέων!

Ενδεικτικό της κατάφωρης συκοφάντησης και στοχοποίησης της ΔΡΑΣΗΣ, αποτελεί η δήλωση της «κυρίας» Οντίν Λιναρδάτου: «Στην κατασκευή του τεμένους αντιτίθενται άτομα φανατικά που πιθανόν να εμπλέκονται σε οργανώσεις άλλου τύπου!»

Η «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» υποπτευόμενη την δόλια μεθόδευση των ιθυνόντων της εκπομπής «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ», απέστειλε πριν την έναρξη της εκπομπής μία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με την απαίτηση βέβαια να διαβαστεί αυτούσια κατά την διάρκεια της εκπομπής. Όμως, οι δημοσιογράφοι δημόσιοι υπάλληλοι περιορίστηκαν σε μία απλή αναφορά στο κείμενο της ΔΡΑΣΗΣ στο τέλος της εκπομπής, χωρίς φυσικά να αναγνώσουν την επιστολή, αποκρύπτοντας σκοπίμως την ΑΛΗΘΕΙΑ για την απόφαση κατασκευής του τεμένους.

Παραθέτουμε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και καλούμε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα για την διάδοσή της. Ο Ελληνικός Λαός έχει δικαίωμα να μάθει τι πραγματικά σημαίνει η ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα και ποιες θα είναι οι καταστροφικές συνέπειες και το διακύβευμα για το μέλλον της Πατρίδας και των παιδιών μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της «ΔΡΑΣΗΣ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ»

κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού

ΠΡΟΣ

την εκπομπή ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ της Δημόσιας Τηλεόρασης

Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Η απόφαση για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους έχει ως στόχο την έμμεση αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην Αθήνα, παραβιάζοντας και καταπατώντας τους όρους της Συνθήκης της Λωζάννης με καταστροφικές συνέπειες σε εθνικό επίπεδο.

Παράλληλα, δημιουργεί έρεισμα στην Τουρκία για παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας με αφορμή τα συμφέροντα αυτής της δήθεν μουσουλμανικής μειονότητας και επιπλέον, σε συνδυασμό και με την προχειρότητα με την οποία η Πολιτεία αντιμετωπίζει το θέμα της λαθρομετανάστευσης και της αντιτρομοκρατικής προστασίας, θέτει σε μεγάλο κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων Πολιτών και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας!

Η «ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ» αγωνίζεται και θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο και με κάθε μέσο, κατά αυτής της αποφάσεως, κάνοντας χρήση κάθε δικαιώματος που απορρέει από το Σύνταγμα της Ελλάδος, που επιτάσσει το Εθνικό συμφέρον της Πατρίδας και που επιβάλλουν η ιστορική μνήμη και οι εθνοαπελευθερωτικοί αγώνες των προγόνων μας.

ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων ΠΟΛΙΤΩΝ

«κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού»


«ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων Πολιτών»

Κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού

Επικοινωνία- ενημέρωση

Τηλ.: 6936 040 531

Facebook group (ομάδα): ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ    olympiada