Daily Archives: Φεβρουαρίου 25, 2014

Αποκλειστικό: Τέλος ο Φερνάντο Σάντος από την Εθνική Ελλάδας –Πιθανότατα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ

ce15d-112

Κλείνει, όπως, όλα δείχνουν το κεφάλαιο Φερνάντο Σάντος για την Εθνική, καθώς, πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει παραιτηθεί από την ομάδα και να οδεύει ξανά προς τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να εργαστεί ξανά σε σύλλογο, αφήνοντας έτσι ορφανή τη θέση του τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας.

Η αποχώρησή του από την ομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, ενώ άγνωστο παραμένει το ποιος θα είναι ο διάδοχός του στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Εκείνο που μένει να διευκρινιστεί είναι εάν ο 59χρονος Πορτογάλος θα παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής μέχρι το καλοκαίρι για να ζήσει και το όνειρο του Μουντιάλ ή θα αποχωρήσει από τώρα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Φερνάντο Σάντος έχει εργαστεί ξανά στους Θεσσαλονικείς, όπου λατρεύτηκε από τους οπαδούς, ενώ και το πέρασμά του από την Εθνική κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένο.  www.iefimerida.gr/

Ραγίζει καρδιές! Η αντίδραση της μάνας όταν συναντά τον οδηγό που άφησε εγκεφαλικά ανάπηρο το γιο της!(ΒΙΝΤΕΟ)

ce15d-112

Μόνο συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια μπορεί να φέρει το βίντεο που δείχνει την αντίδραση μιας μάνας, όταν αντικρίζει στην φυλακή τον…

άνθρωπο που άφησε εγκεφαλικά ανάπηρο το δίχρονο γιο της!
«Έχουν περάσει πέντε χρόνια! Πέντε χρόνια! Ο γιος μου πεθαίνει κάθε μέρα… Ποτέ δεν θα σε συγχωρήσω για αυτό που έκανες στο παιδί μου», φώναζε στον Stewart Richardson η άτυχη μάνα, Loubna Khader, χτυπώντας το διαχωριστικό τζάμι. Θυμίζουμε ότι το μοιραίο τροχαίο συνέβη πριν μερικά χρόνια όταν ο ασυνείδητος και μεθυσμένος οδηγός έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο όχημα της οικογένειας, που ήταν σταματημένο σε σηματοδότη.
Μετά το ατύχημα, οι γιατροί διέγνωσαν 80% εγκεφαλική αναπηρία στον μικρούλη. Νομίζεις ότι θα γυρίσω σπίτι μου και ο γιος μου θα είναι μια χαρά επειδή εσύ ζήτησες συγνώμη;» τον ρώταγε συνεχώς με δάκρυα στα μάτια ενώ εκείνος δεν μπορούσε να σηκώσει καν το κεφάλι του και να την κοιτάξει!

Ο γνωστός “κωλοτούμπας” κ. Πρετεντέρης!

ce15d-112

“Βρε καλώς το πουλάκι μου”, είπα χθες το βράδυ ακούγοντας τον Γ. Πρετεντέρη να μιλά για τις ΜΚΟ στην εκπομπή του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος λοιπόν, διατύπωσε την άποψη ότι οι υποθέσεις με τις ΜΚΟ είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων δεκαετιών!

Μπα; Αλήθεια βρε Γιάννη μου; Δεν ήταν η «υπόθεση Βατοπεδίου;» Δεν ήταν οι περίφημοι “κουμπάροι”; Άλλα έλεγες επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή στάζοντας δηλητήριο από τα παράθυρα του Mega.

Ξέχασες κ. Πρετεντέρη πόση χωλή έσταξες τότε και πώς προσπάθησες να μας παρουσιάσεις τον Γ. Παπανδρέου ως σωτήρα του έθνους; Ξέχασες πως μαζί με το “πράσινο” Mega παρουσίαζες το ΠΑΣΟΚ σαν να έχει προέλθει από παρθενογένεση;

Τι έγινε τώρα; Δεν είδα, δεν ξέρω ε; Αμ, ξέρεις…και πολλά!

Κρατείστε μικρό καλάθι αδέρφια, γιατί η υπόθεση έχει πολύ “ζουμί” ακόμα και βλέπω τον Γ. Πρετεντέρη να βγαίνει σαν “βρεγμένη γάτα” ξανά και με μνήμη…χρυσόψαρου!  aprokaliptos