H καλύβα του μπαρμπα-Βαγγέλη

D3C0C63C847C9EA5260CB595B09EF01D

Σάλος προκλήθηκε τις προηγούμενες μέρες στα social media από την αεροφωτογραφία μιας πολυτελούς κατοικίας που υποτίθεται ότι ανήκει στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η είδηση ότι ένα τέτοιο σπίτι μπορεί να ανήκει σε κάποιον Έλληνα υπουργό σόκαρε τον ελληνικό λαό που μέχρι σήμερα πίστευε ότι ο κ. Βενιζέλος πληρώνει το χαράτσι με τη σύνταξη της μάνας του.

Βέβαια, εγώ, σαν καλό σκουλήκι, διατηρούσα τις αμφιβολίες μου, αφού παρατήρησα ότι η πισίνα του σπιτιού της φωτογραφίας παραείναι μικρή για να χωρέσει τα υποβρύχια με τις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά θα μου πείτε τι σχέση έχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με μια τόσο βρώμικη υπόθεση;

Καμία. Ένας απλός αντισυνταγματολόγος είναι που βάζει random υπογραφές σε όποιο χαρτί πέσει στα χέρια του. Α ναι, και κρύβει και καμιά λίστα άμα λάχει και έχει και τα αμυντικά σχέδια της χώρας σπίτι του και κάνει και καμιά χάρη στον Λάτση. Και άλλα πολλά που δε χωράνε να τα γράψω.

Το ΠΑΣΟΚ απάντησε στις φήμες και μέσω του λογαριασμού του στο twitter συμφώνησε ότι το σπίτι της φωτογραφίας είναι πράγματι πολύ ωραίο αλλά δεν ανήκει στον Πρόεδρό του, κάνοντας λόγο για χυδαία συκοφαντία.

Κατόπιν έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του αληθινού σπιτιού του κ. Βενιζέλου:

H καλύβα του μπαρμπα-Βαγγέλη

Aπό τη μεριά του, ο κ. Βενιζέλος, με προσωπική ανάρτηση στο facebook ομολόγησε ότι το παλάτι που διατηρεί παραείναι μικρό για να φιλοξενήσει το πολιτικό του εκτόπισμα και ψάχνει νέο χώρο ικανό να στεγάσει το πάθος του για τον σοσιαλισμό.

Στο στόχαστρο του κ. Βενιζέλου έχει μπει ο Λευκός Οίκος και το Ταζ Μαχάλ, αν και δηλώνει ανοικτός σε καλές προτάσεις.

Η αυθόρμητη συμπάθειά που τρέφω στο πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου με έκανε να συρθώ στην αγορά ακινήτων αναζητώντας το καταλληλότερο. Και νομίζω πως το βρήκα:

H καλύβα του μπαρμπα-Βαγγέλη

 

H καλύβα του μπαρμπα-Βαγγέλη

Η συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου μπορεί να κάνει μια μεγάλη επένδυση και να αγοράσει τις φυλακές του Αλκατράζ. Έχει αρκετά άδεια κελιά για όλους.
by To Skouliki Tom
(Ανήθικο δίδαγμα: Αν ζητάτε ανήθικο δίδαγμα παρακολουθήστε μια ομιλία Βενιζέλου για περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα. Καλή ανάρρωση.)