Αντρο διαφθοράς απεναντι απο το κοινοβούλιο!

Δεν έχουν τέλος οι αναταράξεις μετα απο την διαρροή της απολογίας Χριστοφορακου στον εισαγγελέα του Μονάχου. Μιας απολογίας που έμεινε επτασφράγιστη εδω και πέντε χρονια, με ελεγχόμενες διαρροές για να καλυφθούν διεφθαρμένοι πολιτικοί, δημοσιογραφοι και επιχειρηματίες. Οπως προκύπτει απο την ομολογία, ο Χριστοφοράκος με την απόλυτη γνώση και μεθόδευση των Γερμανων, έστησε ένα σύστημα διαφθοράς εκμαυλίζοντας συνειδήσεις με τα αργύρια του περιβόητου 2%.

«Εκπαιδεύαμε» δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο «Μεγαλη Βρεταννια»! Αυτο χρονια πριν αποκαλυφθεί η έμμεση δωροδοκία εκδοτών μέσω εταιρειας δημοσίων σχέσεων όταν ξέσπασε το σκανδαλο. Το άθλιο αλισβερίσι είχε ξεκινήσει χρονια πριν οπως αποκαλύπτεται, με σκοπό να φιμωθούν τα ΜΜ»Ε» μπροστά σε αυτο που θα ακολουθούσε.
Κοινός τόπος όλων αυτων; Το ξενοδοχείο απεναντι απο το Ελληνικό Κοινοβούλιο, τον «ναό της δημοκρατίας»!
Η επιχείρηση συμφεροντων Λασκαριδη που πουλήθηκε σε οφσορ, που έβγαζε εκατομμυρια σε φορολογικούς παραδείσους για να αγοράσει άλλες οφσορ, υπό τις ευλογίες του Νίκου Παπανδρεου, αλλά και του «σκοτεινού» Τόμας Μίλερ. Για τον όποιον έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην σκιά της δικαστικής διερεύνησης του «σχεδίου Πυθία»!
Η μετατροπή του ξενοδοχείου σε αντρο Χριστοφορακου, ίσως εξηγεί την εξωφρενική ασυλία που χαίρουν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα απο το πολιτικό συστημα. Αυτη η ασυλία όμως πρέπει κάποτε να σπάσει. Εστω και αν συμπαρασύρει τους διεφθαρμένους του πολιτικού συστήματος.

Διαβάστε σχετικά: Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ, Η SIEMENS ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ