Ο Μορμόλης

Ρε Πιτσιρίκο, σε διαβάζω συνέχεια και δε σου γράφω ποτέ, αλλά σήμερα πνίγομαι. Πνίγομαι Πιτσιρίκο.
Με αφορμή την υπόθεση του Ρωμανού, μπορούμε να δούμε να ξεπροβάλλουν από το ιντερνετικό πλήθος αυτοί οι τρανοί οι συνάνθρωποί μας, οι πάνω απ” όλα άνθρωποι, που βγάζουν από μέσα τους όλη τη σαπίλα που έχουν μαζέψει στη θλιβερή ζωή τους.

Τώρα ας φανταστούμε πως απευθύνομαι σε αυτούς:

Αγαπημένοι συνάνθρωποι, σας σιχαίνομαι και σας λυπάμαι. Σας σιχαίνομαι γιατί αφήνετε εδώ και χρόνια τα ίδια λαμόγια να καταβροχθίζουν τα πάντα, να υπογράφουν το τέλος μιας ολόκληρης χώρας, βάζετε τους χρυσαυγίτες στη Βουλή, αφήνετε να μας τα πάρουν όλα, δεν μιλάτε, ψηφίζετε τον Άδωνι και το Σαμαρά.

Και τώρα τα βάζετε με το Ρωμανό, αυτό το στυγνό εγκληματία, τον κλέφτη, δολοφόνο, απατεώνα, που ευτυχώς που είναι στη φυλακή, είμαστε όλοι τελείως ασφαλείς ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ. Του εύχεστε να σαπίσει εκεί μέσα λίγα χρονάκια «για να μάθει».

Πόσο είστε; Πέντε χρονών; Το μίσος φέρνει μίσος. Αντί να τα βάλετε με το σύστημα που κάνει ό,τι θέλει, τα βάζετε με έναν κρατούμενο. Αν δεν αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον, δεν έχουμε καμία ελπίδα.

Ευτυχώς που ο Ρωμανός είναι στη φυλακή και η καλή μας κυβέρνηση είναι ασφαλής στη Βουλή και στις βιλάρες, οι μπάτσοι ελεύθεροι να τραμπουκίζουν, οι χρυσαυγίτες υπερήφανα ανορθόγραφα ορκ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, Ε;

Ποιος από σας μίλησε όταν αποφυλακίστηκαν οι δολοφόνοι του Γρηγορόπουλου; Γιατί αυτοί ΟΝΤΩΣ σκότωσαν έναν άνθρωπο. Πού ήταν τα λόγια τα σκληρά τότε;

Άιντε να χαθείτε, υποκριτές, ανθρωπάκια. Δεν θα πάτε ποτέ τη χώρα μπροστά, γιατί το μόνο που σκέφτεστε είναι ο μίζερος εαυτός σας και δεν βλέπετε πως αυτή τη στιγμή το κράτος κάνει ό,τι θέλει και καταλύει όποιο θεσμό και νόμο του κάνει κέφι.

Εκφράστε τις σκληρές αποψάρες σας για ένα παιδί, κι αφήστε τους πραγματικούς εγκληματίες ελεύθερους.

Τελικά, δεν σας λυπάμαι. Εύχομαι ο Ρωμανός, σαν το Μορμόλη, να γίνει δύο και τέσσερις και οχτώ Ρωμανοί σε κάθε σπίτι, να σας βάλουν μια κανονική βόμβα να γλιτώσουμε από την αηδιαστική ύπαρξή σας.

Με καθόλου εκτίμηση, Μυρτώ.

(Αγαπητή Μυρτώ, χώσε, χώσε. Και λίγα έγραψες. Μυρτώ, οι περισσότεροι σημερινοί Έλληνες είναι καθάρματα. Και τέρατα. Ο Κορκονέας είναι στη φυλακή ακόμα. Δεν βρήκαν τρόπο να τον βγάλουν. Να είσαι καλά, Μυρτώ. Και να γεννήσεις μερικούς Ρωμανούς.)     Ο Μορμόλης     http://pitsirikos.net

pitsirikos-logo