Με χρυσό νυστέρι χειρουργούσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης

wpid-wp-1451934812121.jpeg

Βροχή πέφτουν οι αποκαλύψεις μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, να απολαμβάνει μοναδικές στιγμές οικογενειακής θαλπωρής στο χρυσοποίκιλτο σαλόνι του σπιτού του.

Οι συνάδελφοι γιατροί του Γιώργου Πατούλη αποκάλυψαν πως ο Γιώργος Πατούλης χειρουργούσε με χρυσό νυστέρι, ενώ τα ράμματα που έκανε στους ασθενείς ήταν από χρυσές μεταξωτές κλωστές.

Άνθρωποι που χειρουργήθηκαν από τον Γιώργο Πατούλη καταγγέλλουν πως ο Γιώργος Πατούλης ξέχασε μέσα στο σώμα τους χρυσά νυστέρια, χρυσά δαχτυλίδια και χρυσά ρολόγια, ενώ μια κυρία βρήκε κι ένα χρυσό κινητό μέσα στο γόνατό της.

Οι ασθενείς ανακάλυψαν τα χρυσά αντικείμενα επειδή βαρούσαν οι συναγερμοί στα αεροδρόμια και οι ελεγκτές τους ξεβράκωναν για να βρουν τι κρύβουν πάνω τους.

Ο Γιώργος Πατούλης απάντησε πως άφηνε διάφορα χρυσά αντικείμενα στα σώματα των ανθρώπων που χειρουργούσε γιατί ήταν φτωχούληδες και ήθελε να τους βοηθήσει να σταθούν στα πόδια τους.

Εν τω μεταξύ, σαν βόμβα έσκασε στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας πως ο Γιώργος Πατούλης πρώτα επίπλωσε το σπίτι του και μετά διάλεξε γυναίκα που να ταιριάζει με την σαλονοτραπεζαρία.

Τα ειρωνικά σχόλια των χρηστών στα social media για τον Γιώργο Πατούλη, δείχνουν τον φθόνο των Ελλήνων για τους πλούσιους ανθρώπους που έχουν καλό και φίνο γούστο.

Βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να πει πως ο κ. Πατούλης δείχνει και το γιατί η Ελλάδα έχει πιάσει πάτο.

http://feedproxy.google.com/~r/pitsirikos/uPfN/~3/eWFEa4i7xmg/