Σε λίγο θα μας πει η κερατού, ότι οι εξωγήινοι έκαναν… πίπες στον Μπίλ.

wpid-wp-1451942939367.jpeg

Η υποψήφια και φαβορί για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ κρύβουν στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών και της παρουσίας τους στον πλανήτη μας, δεν απέκλεισε, μάλιστα να έχουν ήδη επισκεφθεί τη Γη.

Υποσχέθηκε, δε, να δώσει όλα τα άκρως απόρρητα στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ!

Η 68χρονη Κλίντον, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της στο New Hampshire ερωτήθηκε από δημοσιογράφο σχετικά με την ύπαρξη των UFO, με την ίδια να απαντά πως «Πρόκειται να φτάσει στην πηγή της αλήθειας και να δημοσιοποιήσει όλα τα σχετικά στοιχεία».

Αν εκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να στείλει μια ειδική ομάδα ερευνών στην Περιοχή 51, μια άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση στην περιοχή της Νεβάδα, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό, όπου υποτίθεται το 1947 κατέπεσε ένα εξωγήινο διαστημικό όχημα και η τεχνολογία των υποσυστημάτων του αντιγράφηκε και προκάλεσε την τεχνολογική έκρηξη των επόμενων δεκαετιών.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο John Podesta, υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, έκανε έκκληση να δημοσιευτούν όλα τα αρχεία που αφορούν την ύπαρξη εξωγήινων στη Γηστο κοινό.  «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια».

Ο Podesta ηταν διευθυντής προσωπικού του Μπιλ Κλίντον, κατά τη θητεία του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ είναι και σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα. Παράλληλα, ο Μπιλ Κλίντον, σε περσινή συνέντευξή του σχολίασε πως δεν θα του έκανε εντύπωση μια ενδεχόμενη επίσκεψη από εξωγήινους.

Δύσκολα μπορεί να υπάρξει άλλη εξήγηση στις σημερινές δηλώσεις της Χ.Κλίντον και του εκπροσώπου της. Εκτός και αν το επόμενο βήμα είναι να … αποκαλύψουν ότι ο Ν.Τράμπ (υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και φαβορί να αντμετωπίσει την Χ.Κλίντον στον αγώνα για την προεδρία) είναι εξωγήινος λόγω περίεργης κόμης…

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/01/blog-post_68.html