#ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ Eάν δεν κατέβουν 100.000 στο Σύνταγμα, ο Τσίπρας θα μείνει αιώνιος πρωθυπουργός!

img_989014533816636-1024x683

Σημερα στις 8 το βράδυ θα φανούν οι πραγματικές προθέσεις του ελληνικού λαού απέναντι στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Εαν δηλαδή πραγματικά οι οξυδερκείς Ελληνες επιθυμούν να παραιτηθεί η κυβέρνηση και τέλος πάντων πόσος κόσμος θέλει κάτι τέτοιο. Είναι απόψε η ευκαιρία να το δείξουν άσχετα με το ποιοι είναι οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Θα συγκεντρωθούν σήμερα στο Σύνταγμα 100.000 οργισμένοι οξυδερκείς Ελληνες πολίτες με ταπεινωμένη αξιοπρέπεια από τα ψεύδη και τα χαράτσια; Θα αντιδράσουν έστω με την παρουσία τους στο Σύνταγμα ή θα προτιμήσουν να λουφάξουν αποδεχόμενοι με την παθητική τους στάση το καθεστώς Σύριζα;

Απόψε λοιπόν θα κριθούν όλα αυτά. Καμμία δημοσκόπηση δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ενεργή παρουσία του πολίτη-ψηφοφόρου. Οσοι θέλουν να φύγει ο Σύριζα πρέπει απόψε να βρεθούν στο Σύνταγμα. Ακόμη και οι γριές με τα Π και τα καροτσάκια. Καλύτερα να πέσουν αγωνιζόμενες στο Σύνταγμα παρά από χέσιμο στην τουαλέτα. Είναι λοιπόν σήμερα η μεγάλη στιγμή της παλλαικής αντίστασης κατά της κυβέρνησης που έφερε Μνημόνιο 60 χρόνων. Εάν και σήμερα δεν υπάρξει μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση των Παραιτηθείτε αυτό σημαίνει ότι ο Ελληνας πολίτης παραιτήθηκε από κάθε αντίσταση στον Σύριζα ή ότι εγκρίνει την πολιτική του. Εάν η αποψινή συγκέντρωση δεν ταρακουνήσει την κυβέρνηση να περιμένετε ο Σύριζα να μείνει αιώνια στην εξουσία. Ο Τσίπρας μάλιστα δηλώνει έτοιμος να λύσει και το Κυπριακό: Στην διάρκεια των συναντήσεων που είχε με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, τους ενημέρωσε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στις συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός μετέφερε στους συνομιλητές του την πληροφορία ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα οριστεί νέα συνάντηση του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη με τον εκπρόσωπο των τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί για να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς οι συνομιλίες, κάτι που συζητήθηκε και συμφωνήθηκε στις συνομιλίες που είχε λίγες ώρες νωρίτερα με την ελληνική κυβέρνηση ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Από τις περιγραφές του κ. Τσίπρα, οι συνομιλητές του αποκόμισαν την εντύπωση ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ενεργά η Γερμανία και η καγκελάριος Μέρκελ που θέλει να διαδραματίσει «ρόλο διαιτητή». Κατά τους ισχυρισμούς του, μάλιστα, το Βερολίνο, λόγω και της σχέσης που έχει αναπτύξει ο ίδιος από τις συχνές επαφές που είχε τελευταία με την καγκελάριο, θέλει να μεσολαβήσει η Αθήνα για να υπάρξει επαναπροσέγγιση της Άγκυρας με την Ευρώπη και σε αντάλλαγμα η κυβέρνηση Ερντογάν να κάνει παραχωρήσεις στο ζήτημα της Κύπρου.

19396904_1078806765588818_2024535143032605194_n

Οπως αντιλαμβάνεστε εάν το καταφέρει αυτό ο άχαστος Αλέξης δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την εξουσία!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη