To κορίτσι που χρεοκόπησε 22,49 δις ευρώ τα χρέη του ΕΦΚΑ

efiaxtsioglou4

Καταρρέει σαν την ΔΕΗ και ο ΕΦΚΑ, το τερατούργημα των Κατρούγκαλου (ένας κλαρινογαμπρός συνταγματολόγος-εργατολόγος) και της Αχτσιόγλου. Ειδικά η τελευταία είναι μια χρεοκοπημένη υπουργός μέσα σε διάστημα ολίγων μηνών.

Στα χρέη «βουλιάζει» ο ΕΦΚΑ καθώς σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό φτάνουν τα 22,49 δισ. ευρώ ενώ όλοι φοβούνται νέα «έκρηξη» το 2018 και το 2019 από τις νέες αυξήσεις των εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Κέντρου Είσπραξης Ανείσπρακτών Οφειλών το 80% των οφειλετών, δηλαδή 493.577 οφειλέτες χρωστούν έως 30.000 ευρώ ο καθένας.

Όπως αναφέρεται εξάλλου στην τελευταία έκθεση του ΚΕΑΟ τα χρέη αυξήθηκαν κατά 3,9 δισ. ευρώ στα χρόνια της κρίσης, όπως γράφουν τα ΝΕΑ.

Στο πλαίσιο αυτό εντείνεται η εφαρμογή του μέτρου των κατασχέσεων καθώς ήδη από τις αρχές του έτους έχουν γίνει 18.000 κατασχέσεις με πρώτους στον κατάλογο όσους έχουν χρέη άνω των 5.000 ευρώ ενώ στο στόχαστρο έχουν αρχίσει να μπαίνουν και οι οφειλέτες με χρέη κάτω από το όριο αυτό.

Ήδη στο ΚΕΑΟ έχουν μεταβιβαστεί όλα τα στοιχεία αυτής της κατηγορίας των οφειλετών, οι οποίοι εφόσον έχουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό διαθέσιμο ποσό αποτελούν στόχο του συστήματος.

Ο Θοδωρής λοιπόν έπεισε την Εφη Αχτσιόγλου να φωτογραφηθεί σαν αθώος λευκός πειρασμός μετά την τραγική της εμφάνιση στους Λυριτζή-Οικονόμου και την στιγμή που την βρίζουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και τα μπλοκάκια για το χάος που έχει προκαλέσει στη ζωή τους με το Νόμο Τέρας του Ασφαλιστικού. Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του μήνα και σε εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες δεν έχουν εμφανισθεί ακόμη οι εισφορές του ΕΦΚΑ. Μιλάμε για την απόλυτη πανωλεθρία της κυβέρνησης-ότι πιο κατσιαπλιάδικο έχουν κάνει ως τώρα οι Συριζαίοι.

Ο Μιχόπουλος πήγε λοιπόν στο γραφείο της Εφης και της είπε:

-Ρε συ Εφη αφού είσαι άσχετη με το αντικείμενο και τα έχεις κάνει κώλο, στο μεταξύ βγήκες και στους Λυριτζή-Οικονόμου και ο κόσμος έσπαγε τις τηλεοράσεις για τις ασυναρτησίες σου. Ηρθε η ώρα κορίτσι μου να αλλάξουμε επικοινωνιακή πολιτική.Επειδή είσαι ωραίο μωράκι θα στείλω ένα φωτογράφο να σε φωτογραφίσει και να τον παίζει όλη η Ελλάδα. Στις φωτογραφίες ευτυχώς δεν χρειάζεται να μιλάς. Οταν θα κάνεις μαλακίες με το ασφαλιστικό θα στέλνουμε έναν φωτογράφο να σε φωτογραφίζει. Το καλοκαίρι θα σε βγάλω και με μπικίνι. Παπαράτσι θα είναι ο Τέρενς Κουίκ που σε γουστάρει…Θα πάτε με τον Τέρενς στη πλάζ της Βουλιαγμένης κι εκείνος θα σου βγάλει παπαρατσίστικες φωτογραφίες. Οσο μεγαλύτερες μαλακίες θα κάνετε με το Aσφαλιστικό και τα Eργασιακά τόσο πιο πολύ θα γδύνεσαι…Ετσι θα περνάς στο υποσυνείδητο του ψεκασμένου ψηφοφόρου σαν λολίτα γιατί διαφορετικά εξαιτίας σου θα επιστρέψουμε στο 6%…

Η Εφη δεν είχε περιθώρια να αρνηθεί στον Θοδωρή ο οποίος περιέγραφε την πραγματικότητα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη