VIDEO Εμείς είμαστε οι «Παραιτηθείτε»

13055392_10208133701996727_3032637653642957155_n

Δηλώνουν ανεξάρτητοι απο κόμματα, κινητοποιούνται μέσω Διαδικτύου, δίνουν ομηρικές μάχες στο Twitter και στο Facebook, είναι φανατικοί αντί-ΣΥΡΙΖΑ και απόψε το απόγευμα έχουν καλέσει σε διαδήλωση στο Σύνταγμα με σύνθημα “Παραιτηθείτε.”

“Γιατί κάθε αξιολόγηση του κυρίου Τσίπρα είναι και ένα νέο μνημόνιο, δηλώνει στο Capital.gr και στον Μανώλη Καψή, ένας από τους πρωταγωνιστές του κινήματος “Παραιτηθείτε”, ο Αλφρέντο Σαλτιέλ. Ο ίδιος δεν κρύβει τα χρώματά του. Ανήκει στη Δράση, ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία το 2015, αλλά επιμένει ότι “τα κόμματα δεν μας στηρίζουν καθόλου. Ούτε οικονομικά, ούτε τίποτα”…

ae4be0cb81e54100a3088f8226553712

Η πρώτη εμφάνιση του κινήματος έγινε την άνοιξη του 2016 με αφορμή την ίδρυση του υπερταμείου. Τότε στο Σύνταγμα κατέβηκαν, λέει ο κ. Σαλτιέλ, περίπου 8 χιλιάδες άνθρωποι. “Τώρα επιτυχία θα είναι να τους ξεπεράσουμε”. Στην πρώτη εμφάνιση των “Παραιτηθείτε” η κυβέρνηση αντέδρασε με οργισμένες δηλώσεις. “Ο Πάνος Σκουρλέτης μας είπε ακροδεξιούς, ο Νίκος Φίλης είπε ότι κινούμαστε στα όρια της συνταγματικής τάξης…”. Τώρα; “Φέτος ο πόλεμος είναι υπόγειος. Τωρα με fake news, με διαφορά τρολς και μερικούς κουκουλοφόρους του Διαδικτύου προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Έβγαλαν και φυλλάδια που έλεγαν ότι θα κάνουμε διαδήλωση στις 15 του μήνα, και μετά στις 22, ενώ η διαδήλωση είναι μια και είναι σήμερα στις 20 του μήνα στις 8 το απόγευμα στο Σύνταγμα”, λέει ο κ. Σαλτιέλ στο Capital.gr. “Και ελπίζουμε, προσθέτει, σε μεγάλη συμμετοχή. Γιατί έχουμε δώσει την ψυχή μας. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν…”.

Μέχρι στιγμής, στο Facebook, 15 χιλιάδες άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διαδήλωση. “Αλλά υπάρχουν και πολλοί φορείς που συμμετέχουν δηλώνει ο κ. Σαλτιέλ, και που δεν φαίνονται. Υπάρχει μεγάλη δυναμική”.

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Το βράδυ θα μιλήσει η πλατεία.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη