Εγώ δεν πάω, Μέγαρο, θα μείνω με τον παίδαρο.

foto-eleftherostypos-gr_2

Όλη η συριζαίικη κομματική σαπίλα της Αριστεράς μαζεύτηκε χθες στο άντρο της… διαπλοκής και της ακολασίας, στο Μέγαρο Μουσικής. Ποιος θα το περίμενε, η συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται στο… σπίτι του Χρήστου Λαμπράκη.

Είναι προφανές πως τίποτε δεν γίνεται χωρίς την απαραίτητη σημειολογία. Οι αριστεροί… κούρσεψαν το άντρο του καπιταλισμού μόνο και μόνο για να πάει να πει ο ψευτοηγέτης της αριστεράς τις παπάτζες του και να μην τον πιστεύει κανείς. Ό,τι κι αν λέει πλέον ο Τσίπρας, όπου κι αν τα λέει θα έχει μια ταμπέλα που θα λέει «ο αρχιψεύταρος».

Κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι επιδιώκει ταξικό διχασμό στην κοινωνία. Μιλάει ο Τσίπρας, το γιουσουφάκι του Σόιμπλε για τάξεις; Μιλά για διχασμό ο άνθρωπος που ξεκίνησε το νέο εμφύλιο με εκείνο το εγκληματικό δημοψήφισμα που όλοι θα πληρώνουμε για χρόνια;

Έλεος, ο πρωθυπουργός είναι αυτός που δίχασε τους Έλληνες και ποτέ δεν θα είναι ίδια η χώρα. Αυτός που από τη μια συνδιαλέγεται με τους μπαχαλάκηδες και τους προστατεύει κι από την άλλη είναι ο μεγαλύτερος οσφυοκάμπτης που πέρασε ποτέ.

Είπε ο Τσίπρας: «Το δικό μας όραμα θέλει να δώσει τη δυνατότητα στους νέους να εργασθούν, εδώ στη χώρα μας. Η ΝΔ θέλει να απαξιώσει τα πανεπιστήμια. Θέλουμε να μπει τέλος στο τρίγωνο της διαπλοκής μεταξύ τραπεζών, πολιτικού συστήματος και μέσων ενημέρωσης. Το σχέδιο της ΝΔ δεν είναι τίποτε άλλο από επιστροφή στο παρελθόν».

Κοίτα ποιος μιλάει. Αυτός που έχει κάνει τη δική του διαπλοκή. Που πίεσε τον Σαββίδη να αγοράσει κοψοχρονιά τον Πήγασο αφήνοντας στο δρόμο 500 οικογένειες. Μιλά αυτός για τα πανεπιστήμια που τα κατάντησε άντρο κουκουλοφόρων; Που τα απαξιώνει καθημερινά; Που φτιάχνει ο Γαβρόγλου νόμο ο οποίος προστατεύει τους μπάχαλους και ξαναβάζει στις διοικήσεις τα κομματόσκυλα των φοιτητών; Μιλά ο Τσίπρας για νέους, που τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει από την Ελλάδα για να μην ακούνε τον ψεύτη;

Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «βρίσκεται διαρκώς σε μανιασμένη στάση, αντιπολιτευτικό αμόκ». Συγκρίνοντας με την δική του αντιπολιτευτική τακτική ο Αλ. Τσίπρας είπε: «Κι εμείς ασκούσαμε σκληρή αντιπολίτευση, αλλά προτρέπαμε την τότε κυβέρνηση να αντισταθεί σθεναρά στους εταίρους και τους δανειστές μας. Αυτοί ζητούν από τους εταίρους και τους δανειστές να αντισταθούν στην ελληνική κυβέρνηση. Και αυτό είναι μεγάλη διαφορά. Εμείς δεν ζητήσαμε από τους πολίτες να βγάλουν τα λεφτά τους από το πολιτικό σύστημα. Η σύγκρουση με τους ακραίους φιλελεύθερους θα είναι διαρκής. Είμαστε έτοιμοι να αντιπαρατεθούμε πολιτικά, δεν θα ανεχθούμε χυδαιότητα και λαϊκισμό» υποστήριξε.

Μήπως τελικά ο Πάγκαλος έχει δίκιο για τον Τσίπρα; Δεν ορρωδεί προ ουδενός. Είναι παθολογικός ψεύτης αλλά κι ένας άθλιος πολιτικός που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις γιατί παίζει «βρόμικα».

Ασκούσε λέει σκληρή πολιτική. Μήπως ξεχνά που έβγαζε τον κόσμο στους δρόμους; Που πηδούσανε τα κάγκελα; Που προέτρεπε πολιτικά τους κουκουλοφόρους να κάψουν την Αθήνα; Που έβλεπε παντού αυτοκτονίες, φτωχούς στα σκουπίδια ενώ τώρα εξαφανίστηκαν;

Και μας… απειλεί με πόλεμο κατά των ακραίων φιλελεύθερων και του λαϊκισμού. Ποιος; Ο αρχιερέας του λαϊκισμού, αυτός που έκανε την Ελλάδα αποκρουστική και παρέα με τους ψεκασμένους την μετέτρεψε σε μια χώρα όπου ο εθνικολαϊκισμός και η αριστερή απάτη υποβαθμίζουν την πατρίδα της Δημοκρατίας.

Και στο κάτω – κάτω, καλύτερα φιλελεύθερος παρά αριστερός. Φτάνει πια με τα ενοχικά σύνδρομα για τους «αγώνες» της αριστεράς και τις «διώξεις» της.

Ίσως τελικά η επιλογή του συγκεκριμένου κτιρίου να ήταν ιδανική. Ένας τέτοιος… περιοδεύων θίασος, κι ένας τέτοιος απατεώνας τενόρος μόνο στο Μέγαρο θα μπορούσαν να πάνε.

Αλλά ο κόσμος πολύ σύντομα θα τους φωνάξει ότι δεν… πάει Μέγαρο!!!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη