Όποιος επενδύσει στην ΔΕΗ θα πάει φυλακή, εκτός αν βγει η σύζυγός του, ραντεβού με τον Φωτόπουλο!

1830

Ένα ακόμη ρεσιτάλ λαικισμού από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά στην διάρκεια της επίσκεψής του στα γραφεία του Ανεξάρτητου(;) Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ). Ο Αλέξης Τσίπρας έχοντας στο πλευρό του τον αρχισυνδικαλιστή Φωτόπουλο, ο οποίος από το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στην Κουμουνδούρου παρέα με τουςΡίζο Ρίζο,  Καλφαγιάννη, Μποτόπουλο και σία απείλησε τα κορόιδα που θα έλθουν να επενδύσουν στην ΔΕΗ με φυλακή.

Ο Τσίπρας θέλει την ΔΕΗ και τα παραμάγαζά της στον απόλυτο έλεγχο του Φωτόπουλουλου και του παρακράτους, ώστε ανά πάσα στιγμή η διάτρητη και ζημιογόνα-παρότι δεν έχει ανταγωνιστή- αυτή επιχείρηση να γίνεται σιδερένια γροθιά των εκάστοτε κυβερνώντων και να χρησιμοποιείται ως νταβατζής είσπραξης χαρατσιών.

Ο Τσίπρας που ετοιμάζεται να γίνει πρόεδρος της Κονομισιόν θέλησε να δείξει ότι ο ίδιος παρέα με τον Φωτόπουλο είναι τα πραγματικά αφεντικά της ΔΕΗ και ότι αν ο Φωτόπουλος δεν γνωρίσει την σύζυγο του ενδιαφερόμενου επενδυτή δεν πρόκειται να υπάρξει καν συζήτηση για την επένδυση:

«Όσοι έρθουν να κερδοσκοπήσουν θέτοντας σε κίνδυνο την ενεργειακή ασφάλεια της χώρα να το υπολογίσουν και δεύτερη φορά. Θα χάσουν τα λεφτά τους, αλλά θα τεθούν και υπόλογοι έναντι του νόμου» είπε απευθυνόμενος στους επίδοξους αγοραστές χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε στρέφοντας τα βέλη του προς τους κυβερνητικούς αρμόδιους: «Η ελληνική δημοκρατία έχει νόμους. Και έχουμε και εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Δεν διαχειρίζονται την περιουσία που τους την κληρονόμησαν οι παππούδες τους. Διαχειρίζονται τους κόπους και την περιουσία χρόνων ενός ολόκληρου λαού. Αν νομίζουν ότι επειδή μπαίνουν στα λήαρ τζετ των φίλων τους επιχειρηματικών μπορούν να ξεπουλάνε σα να είναι τσιφλίκι του παππού τους  ο ΟΠΑΠ, η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΗ κάνουν λάθος». Παράλληλα προειδοποίησε τους βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πως αν ψηφίσουν νέα μέτρα δεν θα μπορούν να επιστρέψουν στις εκλογικές τους περιφέρειες.

O Tσίπρας πουλάει αυτόν τον πολιτικό τσαμπουκά με φόντο ένα υπουργικό συμβούλιο ανικάνων υπουργών οι οποίοι αδυνατούν να κάνουν την παραμικρή μεταρρύθμιση σ΄αυτή εδώ την απαξιωμένη χώρα που γράφει τυφλά Μαρίες στα δημοτολόγιά της ενώ δεν παραλείπει να ταίσει το θηρίο του νεοναζισμού. Σε μια χώρα που βρίσκεται διαρκώς στην σέντρα των διεθνών ΜΜΕ εξαιτίας της βαθιάς διαφθοράς του παρα-κρατικού μηχανσμού της και της διαπλοκής των εκάστοτε κυβερνώντων με τους πάσης φύσεως παραδοσιακούς και νεόκοπους ολιγάρχες….

http://kourdistoportocali.com