Συνέλαβαν στην Ελλαδα έναν από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλ0υς της Ευρώπης! – Διακινούσε βίντεο με σκληρό παιδiκό πορνο στο ίντερνετ

ce15d-112

- Πρόκειται για ένα Γερμανό υπήκοο, ελληνικής καταγωγής, που δήλωνε επιχειρηματίας και έμενε στη Βούλα
- Ο 44χρονος είχε επαφές με παιδόφιλους σε όλο τον κόσμο
- Τον έψαχναν η Μυστική Υπηρεσία της Γερμανίας και η Ιντερπόλ
Έναν από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλ0υς στην Ευρώπη, συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές, ύστερα από πληροφορίες που διαβίβασε για τη διαμονή του στη χώρα μας η Μυστική Υπηρεσία της Γερμανίας στην Ιντερπόλ και αυτή με τη σειρά της ενημέρωσε τη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία και τον εντόπισε.

Πρόκειται για έναν 44χρονο Γερμανό υπήκοο, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος δήλωνε επιχειρηματίας και κατοικούσε στη Βούλα, διατηρώντας επαφές με παιδόφιλ0υς σε όλο τον κόσμο. Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από τις γερμανικές αρχές ότι ύστερα από διαδικτυακές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση ειδικού λογισμικού προγράμματος, εντοπίστηκε χρήστης, ο οποίος μέσω διεύθυνσης IP στη χώρα μας κατείχε και διακινούσε στο ίντερνετ σκληρό π@ρν@ με πρωταγωνιστές… παιδιά.

Οι Εισαγγελικές αρχές ενημερώθηκαν για τις έρευνες και με άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, μέσω διαδικτύου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και διακριβώθηκε η δράση του 44χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένα λάπτοπ, τα οποία είχαν πλήθος αρχείων υλικού π@ρν@γραφίας ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο 44χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.   πηγη