Βενιζέλος-Σόιμπλε συμφώνησαν να φάνε τον Σαμαρά!

Ο Βενιζέλος κάνει παιγνίδι: Στέλνει τον Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο, φορτώνει κακούργημα τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο και καλούν τον Πάνο Καμμένο να καταθέσει για τα CDS! Τρία απανωτά χτυπήματα στους παπανδρεικούς!

Aυτά τα κάνει για να στείλει μήνυμα στον Γιώργο Παπανδρέου ώστε να μην προχωρήσει στην δημιουργία κόμματος. Πάμε παρακάτω. Την ίδια στιγμή, κι ενώ ο Σαμαράς είναι απομονωμένος στο Μέγαρο Μαξίμου με φοβικά σύνδρομα, ο Βενιζέλος οργώνει την Ευρώπη και οργανώνει στα γερμανικά πολιτικά σαλόνια την καρατόμηση Σαμαρά!!!

Πως θα γίνει αυτό; Διαβάστε το ρεπορτάζ του Economist και θα καταλάβετε. Τα διεθνή ΜΜΕ μέσα στις επόμενες μέρες θα εξαπολύσουν έναν καταιγισμό απαξιωτικών δημοσιευμάτων σε βάρος τού Ελληνα πρωθυπουργού.

Θα τον παρουσιάζουν σαν τον τζογαδόρο που απειλεί να ανατινάξει το ευρώ και την ευρωζώνη. Οτι ακριβώς έγραφαν για τον ΓΑΠ. Η επίθεση που θα δεχθεί ο Σαμαράς δεν θάχει προηγούμενο.

Εκτός κι αν σπεύσει φοβισμένος να παραιτηθεί όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε να προχωρήσει η εκλογή προέδρου (δεν θα είναι ο Δήμας) και ο σχηματισμός κυβέρνησης τύπου Παπαδήμου και Πικραμμένου με τον Βενιζέλο βέβαια πάντα στην θέση του Νο2, ο οποίος στην ουσία θα κυβερνά-όπως κάνει απνευστί από το 2011 ως σήμερα. Μπορεί άλλοι να εμφανίζονται σαν πρωθυπουργοί, ο Βενιζέλος όμως διαμορφώνει την ατζέντα!

Ο Σαμαράς πολύ σύντομα όπως όλα δείχνουν θα αναδειχθεί στο επόμενο θύμα του Βενιζέλου.

Ας ελπίσουμε ότι ο πολιτικός του εγωισμός δεν θα του επιτρέψει να γίνει ο δεύτερος στη σειρά εκλεγμένος πρωθυπουργός που θα έχει παραιτηθεί από την θέση του, χωρίς να έχουν προηγηθεί εκλογές, εξαιτίας της πανουργίας Βενιζέλου.

Είναι πιο έξυπνο για τον Σαμαρά και τους συμβούλους του να ετοιμάσει μια δυναμική προεκλογική εκστρατεία ώστε να μειώσει την διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ παρά να επιτρέψει στο πρόσωπό του να απαξιωθεί για μια ακόμη φορά η ψήφος του ελληνικού λαού.

Θα πρέπει να αδιαφορήσει για τον μηντιακό πολιορκητικό κριό και τις πιέσεις των ευρωπαίων και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Ο ίδιος δεν πρέπει να αναλώνεται στην εξεύρεση των 180 αλλά στο πως θα προετοιμάσει την ΝΔ για την εκλογική αναμέτρηση. Οτιδήποτε άλλο ρίχνει νερό στο μύλο του Βενιζέλου ο οποίος συμφώνησε ήδη με τον Σόιμπλε να φαγωθεί ο Σαμαράς όπως ο ΓΑΠ!!!

Σ΄ αυτή την προσπάθεια ο Βενιζέλος θα έχει με το μέρος του τούς Μπόμπολα και Ψυχάρη!!!

Για τον Σαμαρά είναι μονόδρομος να ξαναρίξει γέφυρες με το παλαιό συμμαθητή του εναντίον του Βενιζέλου!!!

http://kourdistoportocali.com/post/40104/benny