Η κυβέρνηση θα νοικιάσει κομμάτι του Αιγαίου σε Ρωσία και Τουρκία για να πολεμήσουν

wpid-wp-1450159403736.jpeg

Καθώς πληθαίνουν τα θερμά επεισόδια ανάμεσα στην Τουρκία και την Ρωσία στο Αιγαίο -και ένας πόλεμος ανάμεσα στις δυο χώρες δεν μπορεί να αποκλειστεί-, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στον Βλαντιμίρ Πούτιν και στον Ταγίπ Ερντογάν να τους νοικιάσει ένα κομμάτι του Αιγαίου και να κάνουν πόλεμο εκεί.


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα έγινε δεκτή με θετικό τρόπο από τον Πούτιν και τον Ερντογάν, και απομένει να υπογραφεί η τελική συμφωνία.

Αν η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα γίνει δεκτή, Ρωσία και Τουρκία θα δώσουν στην Ελλάδα 200 δισεκατομμύρια ευρώ, για να νοικιάσουν ένα κομμάτι του Αιγαίου και να πολεμήσουν μεταξύ τους.

Με τα χρήματα που θα πάρει η Ελλάδα, ο Αλέξης Τσίπρας θα πληρώσει τα χρέη των δανειοληπτών για να μην χάσουν την πρώτη κατοικία, ενώ θα πληρώσει και τα 170 χιλιάδες ευρώ που χρωστάει στο Δημόσιο ο καστανάς της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε στον Πούτιν και στον Ερντογάν πως μπορεί να τους νοικιάσει ένα κομμάτι του Αιγαίου για να πολεμήσουν οι χώρες τους, μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε στον Πούτιν και στον Ερντογάν πως θα πρέπει να σταματήσουν οπωσδήποτε τον πόλεμο στο Αιγαίο στα μέσα Μαρτίου, γιατί έρχονται οι τουρίστες στην Ελλάδα, και ένας πόλεμος Ρωσίας-Τουρκίας στο Αιγαίο θα τους χαλάσει την ηρεμία, ενώ θα μολύνει και τις υπέροχες παραλίες με την χρυσή άμμο.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, αν Ρώσοι και Τούρκοι συνεχίσουν τον πόλεμο και μετά τα μέσα Μαρτίου στο Αιγαίο, θα πάει επί τόπου ο Πάνος Καμμένος και θα τους σαπίσει στο ξύλο.

Εκτός από τα 200 δισ. ευρώ της συμφωνίας για ενοικίαση μέρους του Αιγαίου για πόλεμο, η Ελλάδα θα έχει και άλλα κέρδη, αφού, στα διαλείμματα των ναυμαχιών και των αερομαχιών, Ρώσοι και Τούρκοι στρατιώτες θα πηγαίνουν για χαλάρωση στα νησιά μας και θα αφήνουν έναν σκασμό χρήματα στις τοπικές κοινωνίες.

http://feedproxy.google.com/~r/pitsirikos/uPfN/~3/GMOoeA3_g3Y/