Λιάνη: Ο Γιώργος επέστρεψε από το Χάρβαρντ ως εντολοδόχος αμερικανικών υπηρεσιών!

wpid-wp-1450550534259.jpeg

Αιχμές για τον Γιώργο Παπανδρέου η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega που εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου, με αφορμή το βιβλίο της “Η οργή του Ανδρέα”.


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Όταν ρωτήθηκε γιατί έγραψε κι άλλο βιβλίο για τον Ανδρέα τόνισε πως “κάποιοι αλλοιώνουν την προσωπικότητα του Ανδρέα, αποδομούν την υστεροφημία του και παραχαράσσουν γεγονότα που συνέβησαν. Δεν μπορώ να το αφήσω έτσι αυτό”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου, λέγοντας: “Γύρισε από το Χάρβαρντ ένας άλλος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που μπήκε σε μια διατεταγμένη υπηρεσία, επέστρεψε εντολοδόχος αμερικάνικων υπηρεσιών. Πέρασε στην αντίπερα όχθη από τον πάτερα του”.

Τέλος, για τη σύγκριση Ανδρέα – Τσίπρα, η κα. Λιάνη τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας μιμείται τον Ανδρέα Παπανδρέου εξωτερικά, όμως όπως είπε ο “Παπανδρέου ήταν μοναδικό φαινόμενο”.

Επίσης, ανέφερε ότι σε πατριωτικά θέματα ο Ανδρέας δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του: “Ο Ανδρέας δεν θα έβαζε υπουργό τον Φίλη που δεν αναγνωρίζει την γενοκτονία των Ποντίων”, τόνισε χαρακτηριστικά.

ysterografa.gr

http://www.triklopodia.gr/