Μετά το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, η Ελλάδα να επιτρέψει και την πολυγαμία

wpid-wp-1450122939502.jpeg

Τώρα που ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση του σχεδίου νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών -το οποίο μάλλον θα ψηφιστεί από την πλειοψηφία των 300 ετεροφυλόφιλων βουλευτών-, θα πρέπει η χώρα μας να κοιτάξει μπροστά και να προκαλέσει προοδευτικό σοκ στην Ευρώπη, ψηφίζοντας σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα σε έναν άνδρα και δυο γυναίκες, μια γυναίκα και δυο άνδρες, τρεις άνδρες, και τρεις γυναίκες.


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Όλοι μας γνωρίζουμε δεκάδες ανθρώπους που έχουν παράλληλες σχέσεις και είναι αναγκασμένοι να ζουν κρυφά τον έρωτά τους, αν και οι δυο άνθρωποι με τους οποίους έχουν σχέση αποδέχονται ο ένας την ύπαρξη του άλλου.

Σκεφτείτε πώς νιώθει ένας άνδρας που θέλει να πει στην παρέα του «από δω οι γυναίκες μου» αλλά τα κοινωνικά ταμπού και οι προκαταλήψεις τον αναγκάζουν να λέει «από δω η γυναίκα μου και η φίλη της, η Μαρία».

Αφού όλοι γνωρίζουν πως όλοι οι άνδρες έχουν ερωτική φαντασίωση να είναι στο κρεβάτι με δυο γυναίκες, και πως κάθε γυναίκα φαντασιώνεται να είναι στο κρεβάτι με δυο άνδρες, τι τους κάνει να πιστεύουν πως το θέλουν μόνο μια φορά και όχι πάντα;

Είναι ιδανικό για έναν άνδρα να ζει με δυο γυναίκες, αφού θα συζητάει η μια με την άλλη, και δεν θα του τα κάνουν μπαλόνια.

Επίσης, είναι ιδανικό για μια γυναίκα να ζει με δυο άνδρες, γιατί αυτοί θα μιλάνε για μπάλα μεταξύ τους και θα την αφήνουν στην ησυχία της να τους πλένει τα σώβρακα χωρίς άγχος.

Οι μουσουλμάνοι είναι πολύ μπροστά από την Δύση με την πολυγαμία αλλά εμείς οι Έλληνες θα τους ξεπεράσουμε, επεκτείνοντας την πολυγαμία και στις γυναίκες που θα μπορούν να έχουν δυο άνδρες.

Ακόμα καλύτερα θα ήταν κάθε άνδρας να έχει όσες γυναίκες θέλει, και κάθε γυναίκα να έχει όσους άνδρες θέλει. Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά. Χώρια που η κυβέρνηση θα μπορεί να βάλει κι έναν ΕΝΦΙΑ από την τρίτη γυναίκα κι επάνω.

Το τρίγωνο είναι καλύτερη ισορροπία από το ζευγάρι αλλά ο γάμος σου με 6-7 γυναίκες θα σε κάνει να πατάς ακόμα πιο γερά στα πόδια σου.

Γιατί να πρέπει να κρύβονται στις κηδείες των αγαπημένων τους προσώπων, τα δεύτερα, τα τρίτα, τα τέταρτα, τα πέμπτα ή τα τριακοστά πρόσωπα αυτής της σχέσης;

Γιατί να μην μπορούν είκοσι γυναίκες να πέσουν η μια στην αγκαλιά της άλλης πάνω από το φέρετρο και να ουρλάζουν «χάσαμε τον άνδρα μας»;

Η κοινωνία που δεν το επιτρέπει αυτό είναι απάνθρωπη και υποκριτική.

Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει στην πολυγαμία, ώστε αφενός να αποδείξει στην Ευρώπη πως είναι πάντα στην πρωτοπορία, και αφετέρου για να μην αισθάνονται άβολα οι Έλληνες, όταν η Ευρώπη γίνει ισλαμική και θα βλέπουν τους μουσουλμάνους να κουλαντρίζουν καμιά δεκαριά γυναίκες ο καθένας, κι αυτοί να την βγάζουν μια ζωή με τη Σούλα που τους έχει φάει τη ζωή.

Επίσης, θα ήθελα να πως πως είμαι υπέρ της δυνατότητας υιοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Δεν εννοώ πως πρέπει να μπορούν να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια -αυτό εννοείται ότι πρέπει να γίνει- αλλά του δικαιώματος όποιου το επιθυμεί να υιοθετήσει ένα ομόφυλο ζευγάρι.

Όταν θα γίνει μόδα αυτό στην Νέα Υόρκη, να θυμάστε ότι εγώ το έγραψα πρώτος.
image

http://feedproxy.google.com/~r/pitsirikos/uPfN/~3/V3hZT8IvfhU/