Νέο σκάνδαλο> O Ντομινίκ Στρος Καν σε νέες περιπέτειες…

wpid-wp-1450458775175.jpeg

Ο πρώην «Δον Ζουάν» του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, έχει έναν κρυφό γιο, τον οποίο μάλιστα απέκτησε ενώ ήταν επικεφαλής του διεθνούς οργανισμού και «στα χαρτιά» παντρεμένος με την δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ. Ο κρυφός γιος του είναι σήμερα πέντε ετών, αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδό του το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό “Closer”.


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Ο ερωτικά άτακτος πρώην επικεφαλής του διεθνούς οργανισμού έχει αποκτήσει παιδί με μία 45χρονη όμορφη μελαχρινή, γράφει το περιοδικό, προσθέτοντας πως η υπόθεση αναγνώρισης του παιδιού έχει ήδη λάβει το δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ κάθισε και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου και πλέον αναμένεται η απόφαση.
Μετά τις ροζ υποθέσεις στα ξενοδοχεία Sofitel και Cαrlton, o Στρος Καν βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη. Οι εξετάσεις DNA απέδειξαν την πατρότητα με τον ίδιο να τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα. Στις 15 Δεκεμβρίου, όπως γράφει το γαλλικό περιοδικό, δικαστήριο του Παρισιού μελέτησε την υπόθεση και το ποσό που ζητά η μητέρα του παιδιού. Από την μικρή αίθουσα του δικαστηρίου, ο Στρος Καν ήταν απών. Ο δικηγόρος του βρέθηκε αντιμέτωπος με μία όμορφη μελαχρινή γυναίκα 45 ετών. Ο Στρος Καν είναι ήδη πατέρας άλλων τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 20 έως 42 ετών, σχολιάζει το περιοδικό “Closer” και προσθέτει: «Τώρα, όμως, o Στρος Καν αποκτά κι άλλο κληρονόμο. Πριν από ένα χρόνο , η μητέρα του αγοριού ξεκίνησε τον δικαστικό αγώνα για να αποδείξει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Μετά την εξέταση DNA, η μητέρα του παιδιού αποφάσισε να διεκδικήσει οικονομική στήριξη από τον Στρος Καν, ύψους οκτώ χιλιάδων ευρώ το μήνα. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται έως τα τέλη Ιανουαρίου».
Το παιδί γεννήθηκε το 2010, ένα χρόνο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την καμαριέρα, όσο δηλαδή ο Στρος Καν ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ και ενώ φλέρταρε με την προεδρία του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας. Προκειμένου όμως να αποφευχθεί ένα σκάνδαλο στο ΔΝΤ και να μη διαταραχθεί η πορεία του σχετικά με τις φιλοδοξίες του στην εσωτερική πολιτική της Γαλλίας, ο Στρος Καν και η 40χρονη (τότε) γυναίκα κράτησαν κρυφή τη γέννηση του αγοριού. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο Στρος Καν δεν κατέχει πολιτικό αξίωμα αλλά και ούτε έχει εκφράσει ανάλογες επιθυμίες.
Η μητέρα του μικρού μέσω του φακέλου που κατέθεσε στο δικαστήριο οικογενειακών διαφορών στο Παρίσι ζητά από τον Στρος Καν το ποσό των 8.200 ευρώ το μήνα, σύμφωνα με το “Closer”. H ίδια υποστηρίζει ότι έχει γίνει ήδη εξέταση DNA που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για την πατρότητα του μικρού. Ο Στρος Καν στην αρχή έφερνε αντιρρήσεις, αλλά ενάμιση χρόνο μετά δέχθηκε να υποβληθεί σε τεστ DNA, όπως αναφέρει το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό.
Υπενθυμίζεται ότι το 2011 η Ναφισάτου Ντιαλό, μια 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel της Νέας Υόρκης κατηγόρησε τον Στρος Καν ότι της είχε επιτεθεί σεξουαλικά στη σουίτα του. Λίγους μήνες αργότερα, ο γάμος του Στρος Καν με την Αν Σινκλέρ έλαβε τέλος. «Όταν ήμουν παντρεμένη με τον Ντομινίκ ήξερα ότι είναι ένας γόης. Αυτό το ήξερα. Υπήρχαν φυσικά φήμες. Αλλά οι φήμες δημιουργούνται για να προκαλούν καταστροφές, να σκοτώνουν, να κάνουν ζημιές. Γι΄αυτό τις αγνοούσα. Ρωτούσα συχνά τον ίδιο εάν τα πράγματα είναι όπως φαίνονται. Ήξερε τι να κάνει για να διαψεύδει τις φήμες και να με καθησυχάζει. Έτσι, δεν ήξερα τίποτα», ανέφερε πέρυσι σε συνέντευξή της η πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν.
Το 2012, ο Στρος Καν κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε κύκλωμα πορνείας. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ παραδέχθηκε ότι είχε περάσει πιπεράτες βραδιές με ιερόδουλες σε όλο τον κόσμο, ακόμα και σε ξενοδοχεία που βρίσκονταν μία «ανάσα» από τα γραφεία του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον. Πριν από λίγο καιρό, όμως, απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες περί μαστροπείας. Τώρα, ο Στρος Καν τώρα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

http://kourdistoportocali.com/ipeople/cosmos/o-ntominik-stros-kan-apektise-pedi-me-eromeni-tou-eno-itan-epikefalis-sto-dnt/