Ούτε ένας δεν διαφώνησε με την μνημονιακή εισήγηση στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα νομίζουν ότι είναι Αριστερά!

wpid-wp-1450035361141.jpeg

Με την ομόφωνη έγκριση του σχεδίου απόφασης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Στο αρχικό σχέδιο απόφασης ενσωματώθηκαν και κάποιες προτάσεις τροποποιήσεων ενώ αποφασίστηκε η διεξαγωγή του Συνεδρίου να γίνει μέσα στον Απρίλιο. Ούτε ένας της Κεντρικής Επιτροπής δεν βρέθηκε α διαφωνήσει με το τσουνάμι των μνημονιακών μέτρων που έχουν ψηφιστεί και αυτών που θα ψηφιστούν. Ακόμα και ο Κιμ στην Β. Κορέα έχει και έναν διαφωνούντα, βρε παιδιά!


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Σε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, υπό τον τίτλο «το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα», που συμπεριελήφθη στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, καθίσταται σαφές ότι τα σενάρια οικουμενικών κυβερνήσεων έπεσαν στο κενό, «καθώς είναι ορατή μέσα στην κοινωνία η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην Αριστερά και τη Δεξιά, ανάμεσα στο νεοφιλελεύθερο αυταρχικό δρόμο και την εναλλακτική λύση»…..

Και εδώ έρχεται κάποιος να απορήσει αν τα μέλη της Κ.Ε. έχουν βγει στην κοινωνία αυτή τη περίοδο, γιατί αν είχαν βγει θα άκουγαν το «όλοι ίδιοι είναι», μετά την μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, και αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει το περιεχόμενο του όρου «Αριστερά», να τους κατατάσσει εκεί. Και ακόμα πιο «χιουμοριστικό» ότι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ θαρρούν ότι εκφράζουν μία «εναλλακτική» λύση, όταν υπογράφουν τα πάντα που απαιτούν οι δανειστές.

Συγνώμη κύριοι, αλλά το δόγμα ΤΙΝΑ, δεν θα περάσει!

image

image

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/VjDOF_60CNk/blog-post_190.html