Παρέμβαση Μουρούτη για τα 3 εκατομμύρια ευρώ που εξήγαγε ο Λαζόπουλος

wpid-wp-1450383271129.jpeg

Τελικά δε μας είπε ο Λαζόπουλος:
Πότε τελικά βγήκε στις αίθουσες η ταινία για την οποία πριν 1 χρόνο έβγαλε σε ξένες τράπεζες 3 εκ ευρώ;

αναρωτιέται με ανάρτησή του στο fb ο Γιώργος Μουρούτης υπενθυμίζοντας την υπόθεση εξαγωγής του ιλιγγιώδους ποσού στο εξωτερικό από τον δημοφιλή καλλιτέχνη.


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Σύμφωνα με τις τότε καταγγελίες της ΝΔ το ποσό εξήλθε της ευημερούσας χώρας μας την περίοδο του 2010-2011.

Δήλωνε τότε η Μαρία Σπυράκη>

«Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας», αναφέρει στη δήλωσή της η κ. Σπυράκη.«Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας. Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;», προσθέτει και καταλήγει: «Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει σχετικά εκείνη την εποχή: «Αν είναι αλήθεια και ο κ. Λαζόπουλος έχει βγάλει 3 εκατ. στο εξωτερικό, αυτό πάει να πει ότι μάχεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να τριπλασιάσει τα λεφτά του από την καταστροφή όλων των υπολοίπων. Γιατί όποιος έχει βγάλει λεφτά το έχει κάνει μόνο και μόνο για να καταστραφούμε όλοι οι υπόλοιποι και να γίνει αυτός πλούσιος. Διάβασα σε τρία blogs ότι ο γνωστός καλλιτέχνης Λάκης Λαζόπουλος, που ξεκίνησε την ιστορία με τον Χαϊκάλη και που κάνει τόσο σκληρή προσπάθεια να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, συγκαταλέγεται στους Έλληνες που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό την ώρα της κρίσης, περίπου 3 εκατομμύρια..».

Η υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της ΝΔ…

http://kourdistoportocali.com/news-desk/paremvasi-mourouti-gia-ta-3-ekatommyria-evro-pou-exigage-o-lazopoulos/