«Λεφτά… για συμβούλους, υπάρχουν»!

wpid-wp-1476288421749.jpeg

Δεν μας έφταναν οι συμβουλευτκές υπηρεσίες της Κομισιόν, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Task Force είπαμε να βάλουμε και άλλον έναν Οργανισμό στο «παιχνίδι»..

Ως γνωστόν το Μαξίμου από πολύ νωρίς και όταν βρέθηκε στην εξουσία, αποφάσισε να προσλάβει τον ΟΟΣΑ του Άνχελ Γκουρία ως σύμβουλο για τις μεταρρυθμίσεις, κ.λπ. Για την «πρόσληψη» ξέρουμε .. Για την αμοιβή του ξέρουμε;;; Για όσους δεν ξέρουν λοιπόν διαμορφώνεται στα 2,5 εκατ. ευρώ!!

Ε, τι να κάνουμε.. οι «συμβουλές» κοστίζουν… Και ως γνωστόν οι «συμβουλάτορες» περισσεύουν σε αυτή, όπως και στην προηγούμενη βέβαια, Κυβέρνηση..

Αρκεί να σας θυμίσουμε ότι ο φίλος Βαρουφάκη ο ΑμερικανοΚορεάτης Γκλέν Κιμ, σύμβουλος για το χρέος, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του και αμείβεται με το δυσθεώρητο ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ!

Εκ του ποσού αυτού ο Κιμ έχει ήδη λάβει τα 800.000 ευρώ και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να λάβει ακόμη 500.000 ευρώ.

Ο Γκλεν Κιμ και ο συνεργάτης του Πίτερ Λεγκλέρ μετέχουν ενεργά στη διαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος ήδη από το Φεβρουάριο του 2015 και την εποχή υπουργίας Γιάνη Βαρουφάκη.

Αθροιστικά είναι σύμβουλοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για 20 συνεχόμενους μήνες και οι μέσες μηνιαίες αμοιβές τους είναι 65.000 ευρώ, συνυπολογιζομένων των 500.000 ευρώ που θα λάβουν προσεχώς.

Λεφτά οι πολίτες για να εξοφλήσουν τους φόρους τους μπορεί να μην έχουν .. αλλά όπως φαίνεται τα «υπόλοιπα» του Κράτους είναι αρκετά και… «Λεφτά για συμβούλους.. υπάρχουν»!!







Πηγή