«Ξεκινήστε αμέσως το ξεπούλημα της Ελλάδας!!»

wpid-wp-1481044213768.jpeg

Επίσπευση των διαδικασιών, προκειμένου μέχρι το τέλος Ιανουαρίου να έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, ζητά η τρόικα. Αυτό προέκυψε από το προχθεσινό Eurogroup και καταγράφηκε στην σχετική ανακοίνωση, όπου οι δανειστές κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο ζήτημα του Υπερταμείου.

«Το Eurogroup υπενθυμίζει ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας πρέπει να έχουν προσληφθεί έως το τέλος Ιανουαρίου, προκειμένου το Ταμείο να τεθεί σε πλήρη λειτουργία», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Eurogroup, αναφορικά με το Υπεραταμείο. Οι δανειστές καταλογίζουν στην κυβέρνηση ότι έχει επιδείξει σημαντικές καθυστερήσεις σε ένα κομβικής σημασίας ζήτημα, που επηρεάζει συνολικά την εύρυθμη λειτουργία του ελληνικού προγράμματος.

Γι’ αυτό άλλωστε ζητούν μετά επιτάσεως και φρόντισαν να το καταγράψουν στην ανακοίνωση του Eurogroup, να «τρέξουν» όλες οι διαδικασίες προκειμένου μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, το Υπερταμείο να είναι σε θέση να λειτουργήσει.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°