Ο φτερωτός θεός… ονομάζεται έρωτας

wpid-wp-1480877302558.jpg

έφτασαν λοιπόν Χριστούγεννα , απομένουν λιγότερο από 20 μέρες και σιγά σιγά η πόλη φοράει τα καλά της.

Είναι ο καιρός που βλέπεις φωτάκια να τρεμοπαίζουν στους δρόμους, μπαλκόνια στολισμένα, ραδιόφωνα να παίζουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ανθρώπους με “λίγο” διαφορετική διάθεση.

Μ” αρέσει πολύ να βλέπω τον κόσμο να στολίζει, δυστυχώς ζούμε σε μια πολύ  δύσκολη εποχή, δυστυχώς όλοι μας είμαστε φορτωμένοι καθημερινά με χιλιάδες ευθύνες και προβλήματα που ξεχνάμε τους πραγματικούς λόγους που έχουμε έρθει σε αυτή την ζωή, και αυτοί δεν είναι άλλοι από εμπειρίες, στιγμές και αγάπη.

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή  γεμάτη  από όλα αυτά, ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

Για αυτό λοιπόν αν κάποια από τα παραπάνω δεν υπάρχουν στην ζωή σας προσπαθήστε να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να δημιουργηθούν. Για μένα μακάρι να μπορούσαμε να φυλακίσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ένα βάζο και να το ανοίγουμε κάθε μηνά. Μερικές φορές προσπαθούμε να φτιάξουμε τον κόσμο μας με τέτοιο τρόπο που δεν επιτρέπουμε στους ανθρώπους που θέλουν να μπουν σε αυτό να το κάνουν και για αυτό το λόγο χάνουμε στιγμές, πραγματικά είναι κρίμα να γίνεται αυτό.

Ελπίζω αυτά τα Χριστούγεννα να σκεφτείτε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας και ίσως και αυτούς που είναι λίγο παραδίπλα, να τους δείξετε την αγάπη σας και να έρθετε πιο κοντά, γιατί αυτό είναι πραγματικά το πνεύμα τον Χριστουγέννων.

Δεν θέλω και δεν μ’αρέσει να φανώ ρομαντικός  ο λόγος που τα γράφω όλα αυτά είναι για να θυμίσω και στον εαυτό μου ότι δίχως αγάπη και δίχως στιγμές απλά αφήνω τον καιρό να περνάει, και δεν το θέλω αυτό, και να θυμάστε πως είναι καλύτερα να ζήσεις τις μικρές ευτυχισμένες στιγμές που προσφέρει η ζωή, πάρα να χάσεις το νόημα της ύπαρξης σου κυνηγώντας τη μεγάλη ευτυχία που μπορεί και να μην έρθει ποτέ.

Υ.Γ 1
Είναι η καλύτερη εποχή για αυτόν τον φτερωτό θεό που ονομάζεται ‘έρωτας’.
Εξάλλου να θυμάστε πως ο έρωτας είναι ζωή. Και αν δεν έχεις έρωτα δεν έχεις ζωή

Υ.Γ 2
Συνδυάστε τις στιγμές των Χριστουγέννων με τον έρωτα και σίγουρα δεν θα χάσετε.

Υ.Γ 3
Και κάτι για τα ομορφότερα πλάσματα αυτού του κόσμου, ΙΣΩΣ κάπου εκεί έξω αυτά τα Χριστούγεννα  να υπάρχει ένας πρίγκηπας που θα αναζητά ένα φιλί για να φύγει σε έναν άγνωστο κόσμο.

έγραψε το πιτσιρικι


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°