Να γιατί θυμώνω…

paidoviastes

Γράφει ο Κλεισθένης.

Ακολουθεί ο τίτλος μιας σημερινής είδησης.

«Πάπας Φραγκίσκος: Ζητώ συγγνώμη για τους παιδεραστές παπάδες …»

Σίγουρα αναρωτιέστε γιατί με θυμώνει αυτός ο τίτλος.
Εκτός από το αποτρόπαιο των πράξεων των «ιερέων» για τις
οποίες ο Πάπας ζήτησε συγνώμη, με θυμώνει και η επιμονή να αποκαλούν παιδεραστία ή παιδοφιλία την φρικτή και επαίσχυντη πράξη που όλοι οφείλουμε να ονομάζουμε παιδοβιασμό, γιατί περί αυτού πρόκειται.

Δυστυχώς έχουν επικρατήσει οι όροι παιδεραστής και παιδόφιλος για όσους βιάζουν «ψυχή τε και σώματι» παιδιά. Δυστυχώς χρησιμοποιούνται αυτοί οι δύο όροι και στα νομικά κείμενα. Όταν πρόκειται για γυναίκα μιλάμε για βιασμό, όταν πρόκειται για παιδιά, ξεχνάμε τα Ελληνικά και μιλάμε για παιδεραστία ή παιδοφιλία. Οποία υποκρισία.

Ας το αναλύσουμε λίγο.

α) παιδεραστία.

Για να είναι κάποιος εραστής πρέπει να συναινεί στην σεξουαλική πράξη δλδ να θέλει την συνουσία και να συμμετέχει σ” αυτήν.

Άραγε τα παιδιά που εξαναγκάζονται, να υποκύπτουν στις αρρωστημένες ορέξεις των ανθρωπόμορφων τεράτων που τα βιάζουν, μπορούν νάναι εραστές; Η απάντηση έρχεται άμεσα, ΟΧΙ.

Τα παιδιά τα αναγκάζουν ακόμη και με χρήση βίας για να δεχτούν τον βιασμό. Όχι μόνο δεν συναινούν αλλά πολλές φορές κλαίνε και οδύρονται, πονάνε και υποφέρουν.

β) παιδοφιλία.

Το σόι φίλος των παιδιών μπορεί νάναι κάποιος που, με την χρήση βίας εξαναγκάζει τα παιδιά, να υποκύψουν στις ανώμαλες ορέξεις του; Τι σόι φίλος των παιδιών είναι κάποιος που πληγώνει και πονάει τα παιδιά; Τι σόι φίλος των παιδιών είναι αυτός που αφήνει ανεξίτηλα στίγματα στα αθώα κορμάκια και στις ψυχούλες των παιδιών;

Τελικά θα ξεχάσουμε και την Ελληνική γλώσσα.

Το ερώτημα είναι γιατί επιμένουν κάποιοι να μην χρησιμοποιούν τον σωστό όρο παιδοβιαστής αλλά χρησιμοποιούν τους παραπλανητικούς όρους παιδεραστής και παιδόφιλος;
Αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι, ότι η συντηρητική κοινωνία μας προσπαθεί έστω και με τις ορολογίες να υποβαθμίσει το έγκλημα του παιδοβιασμού.

Γιατί όμως το κάνει;

Ένας πιθανός λόγος είναι, ότι υπάρχουν πολλά μέλη της κοινωνίας που στέκονται «ψηλά» στην ιεραρχία της και που είναι παιδοβιαστές. Για αυτούς γίνεται η υποβάθμιση του εγκλήματος.

Έχω ξαναγράψει και έχω παρακαλέσει τουλάχιστον οι ελεύθεροι ιστολόγοι να χρησιμοποιούν τον όρο παιδοβιαστής αντί των προκλητικών και υποκριτικών όρων παιδόφιλος ή παιδεραστής.

Αν συμφωνείτε, όσοι τυχόν διαβάσετε αυτό το κείμενο και είστε ιστολόγοι, χρησιμοπποιείτε στα γραφόμενά σας τον σωστό όρο παιδοβιαστής. Όσοι δεν είστε ιστολόγοι και σχολιάζετε σε αναρτήσεις ή δημοσιεύσεις, κατακρίνετε την χρησιμοποίηση των όρων παιδεραστής και παιδόφιλος. Ζητήστε να αντικατασταθούν με τον σωστό όρο παιδοβιαστής.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη