O Mητσοτάκης χωρίς το ΚΙΝΗΤΟ του στο ραντεβού με την Μέρκελ λόγω Κοριών!

mitsotakis

Την ώρα που ο αυτοδύναμος Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντά την Μέρκελ και στην συνέχεια τον Σόιμπλε το προσωπικό του κινητό καθώς και τα κινητά των υπολοίπων στελεχών της ΝΔ που θα τον συνοδεύουν, θα βρίσκονται στο πίσω κάθισμα ενός ταξί που θα τα πηγαίνει βόλτα στο Βερολίνο και από το κασετόφωνο του ταρίφα θ΄ακούγεται Στέλιος Καζαντζίδης και Δημήτρης Μητροπάνος, στο σταθμό του Μονάχου σε μια στίβα καλαμιές αποκοιμήθηκα.

Κι αυτό γιατί ο οξυδερκής Κυριάκος δεν θέλει να την πατήσει όπως ο Τόμσεν με την Βελκουλέσκου την ώρα που θα καρφώνει τον Τσίπρα αμείλικτα στην Γερμανίδα καγκελάριο και στον Γερμανό υπ. Οικονομικών.

Ο Μητσοτάκης θα της καρφώσει όσα κατήγγειλε ο Γεωργιάδης για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι και την συνάντηση με την επενδυτική τράπεζα των Ρότσιλντ.

-Μα κυρία, κυρία, εφ΄όσον δεν πρόκειται να βγούμε στις αγορές γιατί συνάντησε τους Ρότσιλντ;

Ο Μητσοτάκης θα της καρφώσει ακόμη τους χιλιάδες διορισμούς του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο με στοιχεία που έχει πάρει ήδη από βουλευτή του Ποταμιού που παρακολουθεί τις λοβιτούρες του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο.

Θα της μιλήσει ακόμη για τους Ελληνες ολιγάρχες με τους οποίους τα έχει βρει ο Αλέξης Τσίπρας και οι οποίοι τον στηρίζουν.

-Ο κος Τσίπρας αρνείται να κάνει μεταρρυθμίσεις γιατί δεν το επιτρέπουν οι Ολιγάρχες…

θα υποστηρίξει ο Μητσοτάκης.

Και θα προσθέσει:

-To Tσίπρα τον στηρίζει ο δεξιός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παυλόπουλος, ο Γιουνκέρ και ο Ολάντ. Αυτοί θα μας καταστρέψουν…

Για τους Ελληνες Ολιγάρχες ο Κυριάκος θα μιλήσει και στον Σόιμπλε ο οποίος τους είχε καταγγείλει από το 2010. Η πλάκα είναι ότι κάποια βαριά ονόματα των Ελλήνων Ολιγαρχών συνεργάζονται ήδη με γερμανικές εταιρίες όπως ο Μπόμπολας, ο Κόκκαλης, ο Κοπελούζος. Αλίμονο αν όλα όσα θα καρφώσει ο Κυριάκος στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε καταγραφούν σε κοριούς.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη