ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο Τσίπρας παίρνει το κεφάλι του Σπίρτζη για το φιάσκο της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ!

2347125-1024x539

Πιο ισχυρός από ποτέ ο Αλέξης Τσίπρας με φουλ στήριξη από ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα μετά και την 20ετή επέκταση της σύμβασης παραχώρησης του διεθνούς αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» κατόπιν εντολής του Μεγάρου Μαξίμου και μετά από ημέρες παρασκηνιακής αντίστασης,-επειδή περιέργως κλωτσούσε ο Σπίρτζης όπως μεταδίδει η «Καθημερινή».

Ο Χρήστος Σπίρτζης δημιουργούσε συνεχώς προσκόμματα στην υπόθεση, με συνέπεια να χρειαστεί παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος συνομίλησε τηλεφωνικά με τον υπουργό.

Οι μέτοχοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών είναι το Ελληνικό Δημόσιο με 55%, το Καναδικό επενδυτικό Fund, PSP Investments με 40% και ο Όμιλος Κοπελούζου με 5%.

Το 2015 ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε παρουσίασε κέρδη προ φόρων ύψους 179,8 εκατ. € σε σύγκριση με 126,7 εκατ. € το προηγούμενο έτος. Συνολικά, για το έτος 2015, η κίνηση του αεροδρομίου έφτασε τα 18,1 εκατομμύρια επιβάτες που αποτελεί ρεκόρ για το αεροδρόμιο από την έναρξη λειτουργίας του και αντιστοιχεί σε αύξηση 19% ή 2,9 εκατ. επιβάτες επιπλέον σε σχέση με το 2014.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να καρατομήσει τον Σπίρτζη στον οποίο χρεώνει το επικίδυνο φιάσκο με την Ολυμπία Οδό η οποία επρόκειτο να παραδωθεί εντός του Μαρτίου του 2017 αλλά ούτε το 2019 δεν θα είναι ολοκληρωμένη.

Μιλάμε για οδυνηρό εθνικό φιάσκο το οποίο αντανακλά τα έργα και τις ημέρες της Διαπλοκής όλων των κυβερνήσεων με τους Εργολάβους.

Σε λίγες μέρες από σήμερα ο Χάρος θα έχει στήσει παγανιά στους ταξιδιώτες της Ολυμπίας Οδού η οποία ακόμη σκάβεται. Μιλάμε για ένα έργο που αντί να ενώσει έχει κόψει την Ελλάδα στη μέση.

Δείτε κατάσταση έργου το οποίο υποτίθεται ότι θα είχε παραδωθεί τον Μάρτιο του 2017 μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση με ημερομηνία 17 Μαρτίου 2017:

00166_original-1024x278
Κυκλοφοριακή Ρύθμιση μεταξύ των Κόμβων Σελιανιτίκων και Ρίου της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών λόγω εργασιών κατασκευής
Κυκλοφοριακή ρύθμιση θα ισχύσει στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών από τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας 20.03.2017 ως το αργότερο τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 24.03.2017, κατά τη διάρκεια της οποίας το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πάτρα θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182,7) και Ρίου (Χ.Θ. 206,3).
Το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προς Αθήνα, ΔΕΝ επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Ο πρωθυπουργός εκτός από την καρατόμηση Σπίρτζη ετοιμάζει εξεταστική για την Υγεία αλλά και άλλες Εξεταστικές για υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται στελέχη της ΝΔ. Ο Τσίπρας είναι αποφασισμένος να μην παραδώσει εύκολα την εξουσία οπότε θα έχουμε συναρπαστική συνέχεια.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη