Οι καραμανλικοί κάνουν κόμμα με αρχηγό τον Βουλγαράκη

voulgarakis047-1024x686

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν καρατόμησε από την θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας την Κατερίνα Παπακώστα επειδή προσέβαλε τον Αδωνι. Η καρατόμηση της Κατερίνας προκαλεί ήδη θύελλα αντιδράσεων στη χαζοΝΔ και ιδιαίτερα στο καραμανλικό στρατόπεδο το πλουμιστό.

Ο πρώτος που αντέδρασε βιαίως και ατάκτως ήτο ο Βαγγέλης Μειμαράκης ο οποίος καβάλησε ένα ζούνταπ και κατευθύνθηκε προς την Ραφήνα. Επρεπε να συναντήσει τον Δαλάι Λάμα τον αμίλητο.

Καθώς περνούσε το κατώφλι της Ραφήνας ο Κώστας Καραμανλής δακρυσμένος τον έσφιξε στην αγκαλιά του.

-Πρόεδρε πρέπει να σώσουμε το κόμμα από τους Μητσοτάκηδες. Σήμερα καρατόμησε την Κατερίνα, το Κατερινάκι μας…

.Βαγγέλη έχεις δίκιο. Είναι καιρός για δράση.Πρέπει με την βοήθεια του Ιερώνυμου να πάρουμε το κόμμα από τον Μητσοτάκη. Αρκετά. Πρέπει να τελειώνουμε…

Στη συνέχεια ο Καραμανλής με τον Μειμαράκη τηλεφώνησαν στον Γιώργο Βουλγαράκη. Ο άνθρωπος που ετοιμάζεται να ηγηθεί του κόμματος των καραμανλικών. Ο Βουλγαράκης είναι ο εκλεκτός του Καραμανλή. Μαζί έδωσαν τον ηρωικό αγώνα για να εκπέσει η συνομωσία της Μονής Βατοπεδίου. Τώρα απολαμβάνουν την αθωότητά τους με την σφραγίδα του Παπαγγελόπουλου.

Στο μεταξύ τη θέση της κυρίας Παπακώστα καταλαμβάνει ο Ιάσων Φωτήλας, προσφάτως μετεγγραφείς στη ΝΔ από το Ποτάμι.
Η ανάρτηση της κυρίας Παπακώστα που εκτιμάται ότι ήταν αυτή που προκάλεσε την αντικατάστασή της έχει ως εξής:

papakostakat

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του …επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του… τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…».

papakosta-facebook

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη