Ελλάς το μεγαλείο σου

EKTAKTH-EIDHSH-TELIKO1-600x24613-600x276

Ζούμε στην Ελλάδα. Μια χώρα που η λέξη μπάχαλο δεν είναι αρκετή για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί σε όλη τη χώρα. Μια χώρα που ο καθένας νομίζει ότι του ανήκει και φέρεται αναλόγως. Μια χώρα στην οποία οι πολίτες θεωρούν ότι μπορούν να απονέμουν δικαιοσύνη καίγοντας περιουσίες. Μια χώρα στην οποία μια πολιτικός και πρώην Πρόεδρος της Βουλής θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι εκείνη θέλει σε εκδηλώσεις μνήμης και να ρυθμίζει η ίδια το ποιος έχει και ποιος δεν έχει το δικαίωμα να καταθέτει στεφάνια. Μια χώρα στην οποία η έννοια της αξιοκρατίας είναι δυσεύρετη, αφού κουμάντο κάνουν εκείνοι που έχουν τα μέσα.Μια χώρα στην οποία όλοι θεωρούν ότι έχουν δικαιώματα χωρίς απολύτως καμιά υποχρέωση. Μια χώρα που οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι από αυτά που πρεσβεύει το πολιτικό σύστημα αλλά παρόλα αυτά βολεύονται από αυτά που τους δυσαρεστούν (;). Μια χώρα στην οποία ο εγωισμός κυριαρχεί όλο και περισσότερο έναντι της αλληλεγγύης και του ενδιαφέροντος για τον συνάνθρωπο.

Ζούμε στην Ελλάδα, μια χώρα στην οποία όλοι επιθυμούν την αλλαγή, αρκεί να μην αλλάξουν οι ίδιοι. Ελλάς το μεγαλείο σου!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Υποβολή απάντησης