ΜΑΞΙΜΟΥ: «Μαζί με τον Ευκλείδη μέχρι το τέλος»

wpid-tsipras-tsakalotos.jpg

Έντονη προσπάθεια καταβάλλει το Μαξίμου για να στείλει το μήνυμα ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όχι μόνο συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, αλλά ότι οι δύο πολιτικοί συνεργάζονται άψογα για τη χάραξη της διαπραγματευτικής τακτικής της κυβέρνησης -μαζί και ο Γ. Χουλιαράκης.

Αξιωματούχος του Μαξίμου είπε χαρακτηριστικά στο CNN Greece: «Αλέξης κι Ευκλείδης θα το πάνε μαζί μέχρι να βγούμε στις αγορές. Όχι μόνο συνεργάζονται στενά, αλλά οι σχέσεις του δεν ήταν ποτέ τόσο καλές. Τα δημοσιεύματα περί του αντιθέτου είτε είναι αποκυήματα φαντασίας είτε είναι υποβολιμαία προκειμένου να βλάψουν την κυβέρνηση. Παρά τους ευσεβείς πόθους του κ. Μητσοτάκη η κυβερνητική ενότητα είναι αρραγής. Προχωράμε ενωμένοι για να βγάλουμε τη χώρα από την επιτροπεία».
Τα δημοσιεύματα

Τα δημοσιεύματα που διέψευσε το Μαξίμου, ισχυρίζονταν ότι οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης έχουν πέσει σε δυσμένεια λόγω της αποτυχίας των διαπραγματευτικών στόχων της κυβέρνησης. Μάλιστα ο κ. Τσακαλώτος φερόταν να έχει χρεωθεί αποκλειστικά την υπέρμετρη προβολή των στόχων της ρύθμισης του χρέους και της συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης.

Ωστόσο, από το Μαξίμου υπογραμμίζουν ότι η διαπραγματευτική γραμμή δεν χαράσσεται μόνο από τον υπουργό Οικονομικών. Η στρατηγική και η τακτική της ελληνική διαπραγματευτικής ομάδας διαμορφώνονται από κοινού με τον πρωθυπουργό o οποίος έχει πάντοτε τον τελευταίο λόγο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή

Υποβολή απάντησης