Στο κάστρο της αγάπης είναι όλα καθαρά

7375

Συνάντησα δίπλα μου κάτι ανθρώπους που προσπαθούσαν να με κοροϊδέψουν ότι πέθαιναν για εμένα. Αλλά τελικά ανέπνεαν για τον εαυτό τους ή για κάποιους άλλους.
Βρήκα αγκαλιές μη συμβατές με την δική μου. Συνάντησα αταίριαστα όνειρα.
Πολύ κακό για το τίποτα τελικά…

Εγώ δεν ήθελα παρά μόνο την ησυχία μου κι έναν άνθρωπο ήρεμο, γεμάτο καλοσύνη. Πάτησαν βρομόνερα για να έρθουν κοντά μου και ψευτοσκούπιζαν τα πόδια τους στην προσπάθειά τους να με πείσουν για τις αγνές προθέσεις τους.

Φοβήθηκα τις λερωμένες τους ψυχές. Απομακρύνθηκα γιατί ήξερα τι σκεφτόντουσαν. Ίδιοι όλοι και απαράλλακτοι, είπα από μέσα μου και μπήκα στο κάστρο μου.
Ύψωσα τείχη, έβαλα γενναίους και πιστούς πολεμιστές να υπερασπιστούν τις πολεμίστρες μου. Ήθελα να σώσω και να προστατεύσω ότι απέμεινε από εμένα.

Τα θετικό ήταν πως ήμουν ολάκερη και χωρίς ίχνος βρωμιάς μέσα μου. Ανέγγιχτη και σίγουρη για τον εαυτό μου βγήκα να επιθεωρήσω το κάστρο μου. Ήταν η ώρα να ανοίξω την κεντρική του πύλη και να υποδεχθώ την αγάπη.
Από αυτή την αγνή, την καθαρή, την αιώνια. Την άνευ ημερομηνίας λήξεως αγάπη..

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°